Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaáljak hogy ne érdekeljen adolog?
Figyelt kérdés
Az exem az egyik legjobb barátnőmmel kavar. Sokak szerint csak azért hogy féltékennyé tegyen engem. Hát ez sikerült. A barátnőm járna vele szívesen és félek hogy összejönnek, mert nemtudom hogy a fiúnak teccik-e vagy csak direkt csinálja ezt velem :$ szerintetek leszarjam vagy ne?2012. ápr. 28. 09:52
1/5 anonim válasza:
Láttam már sok kérdésed. tudtommal 12-3 éves vagy. A te korodban én inkább a tanulásra összpontosítanék.. Főleg a mostani helyzetben.
1. Szard le ezt ahelyzetet.
2. Szard le a pasikat is. 12-3 évesen már pasizni akarsz 15 évesen már menőnek érzed magad a sexhez, 17 évesen meg 2 gyerekes anyuka vagy, mert felelőtlen voltál.
2/5 anonim válasza:
szerintem neked óvodában trágya volt a jeled
4/5 anonim válasza:
Hát ez a kérdés..xd szerintem ha szereted még az exed (ami a kérdésből kiderült) akkor ne szard le.Ám az is kérdéses, hogy az exed szeret-e téged? Mért szakítottatok? Az ő agy a te hibájából?Meiktek szakított a másikkal?Hogy viselekdik veled az exed?Ha a te hibádból mentetek szét akkor meg hagyd az exed.. már nem a barátod azt csinál amit akar.
5/5 A kérdező kommentje:
ojan b*zik vagytok..felteszek egy kérdéest azt itt b*ziskodotk -.-
2012. nov. 24. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!