Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, hogy egyáltalán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy egyáltalán ne érdekeljen mások véleménye?

Figyelt kérdés
Hogy lehet elérni, hogy egyszerűen úgy ahogy van ne érdekeljen mások véleménye?nálam ez már majdnem betegesbe megy át..sokszor nem is mondok senkinek semmi mert tudom hogy a véleménye elveszi a kedvem.Belém nevelte a környezetem azt is, hogy tökéletes barátra törekszem.Pedig tudom azt hogy mindenkinek nem ugyanaz az ízlése és hogy azoknak se olyan tökéletes a pasijuk, akik ezeket mondják,de mégis.Nagyon befolyásolható vagyok,utálom ezt magamba.mit csináljak??
2011. nov. 28. 15:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Talán alakíts ki saját véleményt először.
2011. nov. 28. 15:07
 2/12 anonim ***** válasza:
Ezt én is szeretném tudni, hasonló cipőben járok. 21L
2011. nov. 28. 15:09
 3/12 A kérdező kommentje:
A saját véleményem megvan,magamról is és másokról is.Tudom azt, hogy mit kell elfogadjak,mi igaz stb.de valahogy amikor olyan ponton "taposnak belém" ahol érzékenyebb akkor nagyon tud zavarni,elveszi a kedvem,kezdek kételkedni magamban.
2011. nov. 28. 15:10
 4/12 A kérdező kommentje:
Ez módszer rá, hogy bebeszélem magamnak hogy nem érdekel senki?olyanok véleménye érdekelne akik tényleg leszarják a világot,ők biztosan tudják hogy kell:D
2011. nov. 28. 15:11
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha másoknak van igaza, akkor miért akarod leszarni a véleményüket? Csak kérdezem.
2011. nov. 28. 15:14
 6/12 anonim ***** válasza:
nézd kérdező!ha te ezt már észre vetted és tudatosult benned az egy jó jel!de viszont ez egy hosszú folyamat amíg megismered önmagad és a határaidat gátaidat...egyszerűen befele figyeljél és legyél magabiztos és ne a külsőségek döntsenek...ha megismered önmgadad már pedig amíg meg akarsz felelni mindenkinek addig nem fogod megismerni saját magadat...egyébként ez általában önbizalom hiányos embereknél szokott lenni amiről te beszél és mindig vissza igazolásra várnak....
2011. nov. 28. 15:17
 7/12 A kérdező kommentje:
azért mert nem elfogadom és megpróbalok változtatni(ha kell)hanem eszem magam,szívre veszem és ez hosszú távon elég kemény önbizalomhiányhoz vezet,ami már amúgyis jelen van
2011. nov. 28. 15:22
 8/12 anonim ***** válasza:

"azért mert nem elfogadom és megpróbalok változtatni(ha kell)hanem eszem magam,szívre veszem és ez hosszú távon elég kemény önbizalomhiányhoz vezet,ami már amúgyis jelen van"

Akkor miért nem a fő problémát próbálod legyűrni? Növelni kell az önbizalmadat és megszűnik az azzal kapcsolatos összes gondod. Én is ilyen vagyok, de próbálok változni, szerintem haladok is...(tudom, nehéz ügy)

2011. nov. 28. 15:27
 9/12 A kérdező kommentje:
de tisztába vagyok, hogy miken kell változtassak,csak azt nem tudom hogy.Egyegy olyan beszélgetés után vagy néha megjön az önbizalmam, aztán egy rossz szó,egy sértés és kezdődik minden elölről..
2011. nov. 28. 15:31
 10/12 anonim ***** válasza:

Én nagyon különc vagyok. Sokáig szenvedtem miatta. Azután elfogadtam, hogy olyan ember vagyok, aki másképpen gondolkodik a dolgokról. Ezek után nem vitatkozok senkivel ezekről a dolgokról, ha valaki dumál nekem, hogy pl. miért nem eszek húst, otthagyom. Ki a szart érdekel a véleménye, főleg hogy ezerszer hallottam.

Biztosnak kell lenned magadban, hogy miért vagy olyan amilyen, miért gondolod azt amit.

Persze ez nem azt jelenti, hogy nem változom folyamatosan, de arra, amerre én akarok.

2011. nov. 28. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!