Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy egyáltalán ne érdekeljen mások véleménye?
"de tisztába vagyok, hogy miken kell változtassak,csak azt nem tudom hogy."
Üdv a klubban. Úgy látszik egy csónakban evezünk...
Igaz, én próbálok változni, de még sokat kell.
Még valami. Tudd, hogy kinek a véleménye számít, és kinek a véleménye kuka.
Onnan tudod ezt eldönteni, hogy aki csak visszabüfögi azt, amit másoktól hall, vagy a tévében lát, igazából nem érdekli, hogy ki és milyen vagy, csak mint a birkák bégetik ugyanazt, hogy egymásban erősítsék az ostobaságot.
Akit viszont tényleg érdekel, hogy ki és milyen vagy, az meghallgat, átérzi a te nézőpontodat, elgondolkozik, és ezek alapján mond véleményt. Nos ez utóbbi típusú ember nagyon kevés, egy barátom van, ő ilyen, az ő véleményét akkor is elfogadom, ha éppen azt mondja, hogy rosszul tettem, amit tettem.
Szóval elfogadni azt, akik vagytok, felépíteni magatokat, tudjátok kinek a véleményére adhattok, és ne hagyjátok, hogy belétek tapossanak mások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!