Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tortent valakivel olyan, hogy csak sima szex kapcsolatbol atment szerelembe? F32
Figyelt kérdés
2012. ápr. 27. 13:32
2/7 anonim válasza:
Ezekben a kapcsolatokban az a vége hogy egyik fél mindig többet akar. Te vagy a nő akar többet?
3/7 A kérdező kommentje:
en!teljesen behulyultem,sot a csaj 10 evvel idosebb tolem!
2012. ápr. 27. 14:11
4/7 Vicuska87 válasza:
Igen sajnos, ha valakivel a szex nagyon jó, és sűrűn "találkoztok". Egy idő után kiismered őt, hiányozni, fog ha nem olyan sűrűn látjátok egymást...
Szóval nem tudom teljesen megfogalmazni, de szerintem szex nincs érzelmek nélkül!
5/7 A kérdező kommentje:
szuper!akkor most esz,vagy sziv?????
2012. ápr. 27. 14:24
6/7 anonim válasza:
eddig minden kapcsolatom úgy indult, hogy pár tali után lefeküdtünk(volt hogy a 2. randin)és mindig komoly kapcsolat lett.
7/7 A kérdező kommentje:
de mi ezt megbeszeltuk,hogy a korkulonbseg miatt,csak szex lesz..aztan csaj,tartja is magat ehhez(latszolag?)en teljesen beleorultem!se ejjelem,se nappalom,nekem o igy kell,mindenestul,gyerekestul..de aztan meg jon az agyam,agyalni es ugy erzem megzavarodok.faj a hianya is.
2012. ápr. 27. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!