Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok egy része szereti ha nyomulnak rá?
Figyelt kérdés
Úgy tud/tam,om a lányoknak herótja van a nyomuló pasiktól és nekünk is a nyomuló csajoktól?2012. ápr. 27. 09:10
1/4 anonim válasza:
A nyomulás mindenkinél más jelent. Van akinél már az is nyomulás ha szemezel vele, de van akinél az sem hátrány ha 4 ujjal beljebb vagy...szóval ez nagyon relatív hogy kinek mit jelent a nyomulás.
2/4 anonim válasza:
Szerintem az minden csajnak jól esik, ha udvarolnak neki, mint ahogy nekem is. Jól esik, ha flörtölgetnek velem, még ha van pasim akit szeretek, akkor is...hisz így úgy érzem, hogy jó csaj vagyok.:D Jól esik az is, ha bókolgatnak, stb. Az viszont már nem jó, ha többször is nem-et mondtam pl egy randi meghívásra, és még tovább noszogat, hogy "naa, gyere el velem moziba". Ez már túl sok.
19/L
3/4 anonim válasza:
Jelentős része elvárja, a másik része nem.
4/4 anonim válasza:
Én rühellem, ha nyomulnak rám, pláne ha még azután is, hogy már 3x nem-et mondtam. Ez lúzerség. Bevallom, jobban szeretem, ha meg van engedve, hogy én is kezdeményezzek. Ha a másik egy igazi férfi, akkor meg tudja őrizni a férfiasságát akkor is, ha az elején én vagyok a kezdeményező. Volt már ilyen eset az életemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!