Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy nagyon sok lány a nagypofájú
patkányokat szereti?
Csak kimásoltam a 30 percel ezelőtt feltett ugyan ebből a kérdésből a válaszomat :D
nesze:
Mert fogalmuk sincs, hogy egy átlag palival mekkora élvezet szeretkezni.
Ha tudnák, hogy az átlag melyik "alkarra" gyúr, rögtön nem lennének lenézők :D
2012. ápr. 25. 17:19
Há mer a világ korcsosodik...
2012. ápr. 25. 17:19
Miért kérdezi ezt meg valaki naponta??????
2012. ápr. 25. 17:21
helyesbítek: nem mindenkinél van így! egyébként azért, mert őket vesszük észre. a tömegbe beleolvadókat ugyan néha kiszúrjuk, de általában nem ők azok, akikbe belezúgunk. egyébként meg legtöbbször azért, mert az ilyen nagypofájú patkányok általában az alfahímek, és állati eredetünkből visszamardt "jó" szokás, hogy a lányok az alfahímekre buknak, mert ők lennének képesek életben tartani a családot. levezetem: izom+nagy hang=el tudja kergetni a veszélyes vadakat, no izom+bátortalanság=először hal meg. ez a biológiai rész. de mondom, mindig van kivétel, olyan lányok, akiket nem fog meg ez a külső.
2012. ápr. 25. 17:22
Ezt már elmagyaráztam párszor a héten, bár nem vagyok se lány, sem pedig nagypofájú patkány.
Szóval aki nagyképű meg bunkó, az azt az érzetet kelti, hogy nem törődik másnak a véleményével; magabiztos és határozott. Ezek a tulajdonságok pedig vonzóak nőben és férfiban egyaránt.
Aztán ha ez nem lenne elég, sok lányt az egójuknál fognak meg az ilyenek. Mivel a csajt is lesz*rják, vele is nagyképűek, bunkók, így azt az érzetet keltik, hogy ők jobbak (a lánynál). Elvégre ezért tehetik meg, hogy így viselkednek.
A csajok pedig szinte kitüntetésnek érzik, ha végül egy ilyen náluk sokkal jobb ember barátnői lehetnek. Persze ez az egész tudat alatt zajlik.
2012. ápr. 25. 17:25
A primitív p*náknak a nagypofájú senkik jönnek be, ennyi.
2012. ápr. 25. 17:36
7/12 A kérdező kommentje:
bocs hogy nem találtam meg a kérdést, ha már sokszor feltették de nem nagyon olvasgatom ezt a témakört én nem tudom hogy keressek rá. félreértés pedig ne essék. nem vagyok se átlagos se nyomorék, sőt. és azt vettem észre hogy a nagypofájúak pont a nyomorékságukat próbálják kompenzálni aki meg csöndes az valszeg azért az, mert minden a legnagyobb rendbe halad és miért kéne egésznap bizonyítania hogy mekkora paraszt. na mindegy. igazából csak hirtelen felb4szott ez a személyiségfajta a nőket meg elég nehéz megérteni. volt egy ilyen hogy a lányok abba szeretnek bele amit hallanak a fiúk abba amit látnak, ezért sminkelik magukat a fiúk és ezrét hazudnak a fiúk. na kedves lányok (tisztelet a kivételnek) ha ez tényleg így van akkor nagyon primitívek vagytok
Azért ne általánosíts! Igen, sok lány ezekhez a "férfiakhoz" vonzódik, de én pl. messzire kerülöm az ilyen pasikat. És hidd el, ezzel nem vagyok egyedül.
2012. ápr. 25. 18:40
9/12 A kérdező kommentje:
ja, vágom. de mondjuk alapból taszítanak a nagypofájú emberek, nem idegesít semmi csak a pofátlanság és a nagypofájúság de az kegyetlenül. whhaááaááaááááááááhhhh
Szerintem a nagypofájú és patkány lányoknak jönnek csak be!
2012. ápr. 25. 20:53
Kapcsolódó kérdések: