Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, aranyosnak tartjátok, ha a pasitok szereti masszírozgatni és puszilgatni a lábatokat?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 12. 16:23
2/17 A kérdező kommentje:
Mi ez a nevetés?
2012. ápr. 12. 16:24
4/17 anonim válasza:
Te vagy a neccharisnyákra élvező Kérdező? Mert olyat gyakran látni itt mostanában :D
Amúgy nem, nem tartom aranyosnak :D
5/17 anonim válasza:
Nem tartom aranyosnak, sot, kiabranditonak es betegesnek tartom a labfetist.
6/17 A kérdező kommentje:
Ez miért lenne lábfétis?
2012. ápr. 12. 16:43
7/17 anonim válasza:
Masszirozza es puszilgassa hatamat vagy a nyakamat. Ha ennyire kifejezetten a labat emelted ki, akkor ez labfetis.
8/17 anonim válasza:
Ha csak megmaradna masszír és puszilás szinten, akkor hogyne, az még nem fétis:)
9/17 anonim válasza:
nem tartom aranyosnak, ebben nincs semmi!!! Illetve módosítok: nem ezért tartom aranyosnak. Inkább azt mondanám, h a pasimat aranyosnak tartom és azt a porcikámat puszilgatja amelyiket akarja, de hA pl egy idegen az utcán rávetné magát a lábamra, na az nem lenne aranyos :D
10/17 anonim válasza:
A lábujjakban nagyon sok az idegvégződés, így természetes, ha valaki élvezi, ha nyalogatják, puszilgatják a lábujjait (hacsak nem túl csiklandós). Ha ez fétis, akkor szerintem még az ártalmatlan fajtából, ezért nem értem, hogy miért kell leszólni. Ez mégsem olyan, mint a fojtogatás, vagy az elfenekelés, bár azokat is lehet finoman csinálni.
Szóval kedves kérdező, fétis, vagy sem, én mindenesetre imádom, ha a párom puszilgatja a lábamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!