Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én már gyereket szeretnék, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én már gyereket szeretnék, a párom nem. Mi legyen?

Figyelt kérdés
már tobb mint három éve vagyunk egyutt, és én nagyon szeretnék már egy kisbabat, mert ugy érzem hogy készen állok rá. Sajnos a barátom nem szeretne még tul korainak tartsa. Várjak rá hogy késobb hátha meggondolja magát vagy lehet hogy miatta le kell mondanom errol? 22/lány
2012. ápr. 26. 21:31
1 2 3
 21/22 Dottorre ***** válasza:

Vicces, nálunk ez a történet fordítva van egyelőre. Én elfogadom, hogy ő még nem szeretne babát, jól elvagyunk így is. Először legyen munkája, dolgozzon picit, aztán majd ő is rájön, hogy mennyivel jobb otthon lenni egy babával :-D

A lényeg, hogy türelem. Még várj picit, aztán viszont ne várj feleslegesen sokat, mert úgy fogsz járni, mint unokatesóm, ő 7évig várt, aztán most 32éves egyedülálló nő, akinek nem lett gyereke, pedig tíz éve tervezi... vannak olyan pasik, akik nem akarnak, vagy csak nagyon későn akarnak gyereket, kifogott egy ilyet, rá is ment a kapcsolata.

25F

2012. ápr. 27. 10:35
 22/22 A kérdező kommentje:
koszi a válaszokat, ugy nem akarnék babát hogy nem veszem be a tablettát stb. mert szerintem ez szemét dolog lenne. Azt hiszem még várok egy kicsit, de biztos nem fogok 30 éves koromig várni hátha meggondolja magát..
2012. ápr. 27. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!