Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én már gyereket szeretnék, a párom nem. Mi legyen?
Ez a tartsa kiverte nálam is a biztosítékot... Bennem ez olyan érzést kelt, mint amikor végigcsikorgatják a krétát a táblán.
Ami a gyerekvállalási ambícióidat illeti: ne várd, hogy egy korodbeli srác el legyen ájulva a témától. Ha mindenáron gyereket akarsz, keress mást hozzá. Vagy ha van türelmed kivárni, várd ki, amíg ő is akar majd (bár erre lehet, hogy hiába vársz).
háát ha megvan a lakás vagy ház vagyis van hely ahová a gyermek megszülessen és a pasi el tud tartani téged és a gyermeketeket, akkor csak rajta múlik, hogy mikor szeretne!
Azért egy gyerek az nem egy barbibaba, amit öltöztetni kell meg etetni csak aztán lteszed és reggelig alszik amíg nincskedved játszani vele!
eleinte mindenki azt mondja h "húú háá de édi de cuki jajj a babát akarok nekem is kell" ja csak amikor megvan akkor döbben rá a díszes társaság h az mennyi feladattal, erővel odafigyeléssel törődéssel jár!
ÉS lehet h a párodnak ez túl nagy kötöttség lenne még!
Mi az, hogy ha 3 év után nincs készen rá, sosem lesz??? Ennél nagyobb marhaságot az életben nem hallottam még! A párommal másfél éve vagyunk együtt és csak poén szinten hozzuk fel a házasságot meg a gyereket. A te felfogásod szerint másfél év múlva össze kéne házasodnunk és gyereket vállalnunk? Mire? Szeretetre? Ahhoz kell otthon, biztos munkahely, anyagi biztonság stbstb.. 3 év az semmi.
Hogy mi legyen? Ne erőltesd!
20N
"Ne vedd be a tablettákat, de neki erről ne szólj."
Ez egy akkora undorító húzás lenne! Annak aki ezt megcsinálja, járna egy jó regula de most komolyan!! Kijátszani a párod mert te most azonnal gyereket akarsz majd bájosan mosolyogsz, hogy hupsz most mi legyen?! Még az a nő lenne megsértődve ha a pasi közli, hogy vetesd el én nem akarok gyereket.
Undorítóak az ilyen nők! Egytől egyig megvetem őket!
20N
az a baj, hogy minden ilyen esetben a pasit hibáztatják, ha nem kell neki gyerek.
a nő sosem hibás, mert ő szülte az ő gyermeke ő szenvedett!
csak ha ez nincs megbeszélve és se foggátló se gumi, és nem veszi ki időben akkor a pasi ráb@szott , mert egy nő tud olyan fineszes lenni az ágyban h a pasi ne vegye ki időben.
DE! Ha már van egy kis élősködő, akkor ahhoz mind a 2 fél kellett!
ha csak az 1-ik akarja , akkor nem szabad mert akkor ráerőlteti a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!