Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én már gyereket szeretnék, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én már gyereket szeretnék, a párom nem. Mi legyen?

Figyelt kérdés
már tobb mint három éve vagyunk egyutt, és én nagyon szeretnék már egy kisbabat, mert ugy érzem hogy készen állok rá. Sajnos a barátom nem szeretne még tul korainak tartsa. Várjak rá hogy késobb hátha meggondolja magát vagy lehet hogy miatta le kell mondanom errol? 22/lány
2012. ápr. 26. 21:31
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Nem kell lemondanod róla, de egy gyerek közös döntés. Nehogy erőltesd! Ha valóban szereted, és komoly a kapcsolat akkor várj rá.
2012. ápr. 26. 21:33
 2/22 anonim ***** válasza:

Fú de utálom ezt a tartsa áááá....

egyébként mit mondott pontosan?

2012. ápr. 26. 21:33
 3/22 anonim ***** válasza:
Miért lenne korai, szerintem az ember akkor vállaljon gyereket amikor már készen áll rá, és nem akkor amikor egy szabály már azt mondja, hogy lehet.Szerintem probáld rá beszélni, mert akkor is max nemet mond mint eddig.
2012. ápr. 26. 21:35
 4/22 A kérdező kommentje:
hát konkrétan azt mondta hogy nem érzi magát "apa" tipusnak és hogy még tul korai számára, amugy o 26 éves
2012. ápr. 26. 21:35
 5/22 anonim ***** válasza:
29%

"Miért lenne korai, szerintem az ember akkor vállaljon gyereket amikor már készen áll rá"

Azert korai, mert pl. nem erzi keszen magat?

2012. ápr. 26. 21:36
 6/22 anonim ***** válasza:
akkor én még várnék, nem azt mondta, hogy semmiképp sem akar gyereket, csak h most még nem.
2012. ápr. 26. 21:37
 7/22 anonim ***** válasza:
Nem az apára gondoltam konkrétan
2012. ápr. 26. 21:37
 8/22 anonim ***** válasza:
25%
22 évesen készen állsz rá biztosan? Vagy csak eljátszol a gondolattal, hogy jó lenne? Persze nekem is megfordult a fejembe ennyi idősen, hogy egy baba, de elmúlt... Most 27 évesen jutottam el odáig, hogy minden gondolatom a baba meg a páromnak is. Akkor vagy rá készen, ha érzed a csendet, azt, hogy hiányzik valami, és minden gondolatod csak a bab körül forog... És a párod mennyi idős? Lehet még egyszerűen nem áll készen rá, hogy babázzon...
2012. ápr. 26. 21:39
 9/22 A kérdező kommentje:
lehet hogy nincs készen rá, és mikor lesz? ha három év nem volt elég rá akkor lehet hogy soha nem lesz készen rá
2012. ápr. 26. 21:40
 10/22 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg, hogy veled tervezi-e a jövőt!
2012. ápr. 26. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!