Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú megkérdezi hogy járnék-e vele, akkor lehet hogy bejövök neki?
lassan 1-2 hónapja ismerek egy srácot, fb-n jókat szoktunk beszélni, de élőbe szinte megsem szólal.
tegnap meg kérdezte h járnék-e vele? énmeg: "ezt most miért kérdezed?" ő meg: "nemtudom.. csak ugy.. mindenkitől megkérdezem.. najó nem mindenkitől" aztán mondtam hogy talán.. aztán utána igy eltereltük a szót.. egyébként a srác már régóta bejön nekem, de eddig csak haverok voltunk, meg egyik haverja rám van szállva, és még ő kérdezgette h járnék-e a haverjával.
lehet bejövök neki? de akkor miért akart 'összehozni' a haverjával, mondjuk a haverja kérte megrá..
most akkor mi??
????????
"hát ez a mai világ"
Ez elég szomorú... nem kéne ilyennek lennie. Egy 14 éves lánynak még nem kéne azon gondolkodni, hogy összejöjjön-e egy 12 éves fiúval. Annyira ráértek még, és mégis mindig csak siettetitek a dolgokat.
Szerintem ha bejön neked, megkérdezi, hogy járnál-e vele, van közös témátok...akkor rajta :)
Nincs mire várni.
Egyébként ha fb-n kommunikatívabb, akkor ott beszéljetek erről. Ő már kifejezte neked, hogy bejössz neki, te nem tetted még meg neki.
;)
nemtudom nem hiszem:SS tegnap összevesztünk, félre értett valamit, azt hitte hogy leb*ziztam mire ő enegm elmondott minden l*zbinek meg leszólt.. akkor ez mi??..
a haverja meg akivel össze akart hozni, annak meg persze nem-et mondtam és a haverja össze kamuzott rólam mindent meg minden k*rvának emondott..
lehet hogy télleg csakugy meg kérdezte:/ legalábbis azok után h tökre kicikizett meg minden l*zbinek elmondott egy félreértés miatt..
Ez az, hogy jobbat várt tőled.
Értem, hogy hülyén néz ki egy ilyen félreértés, meg az is...
Viszont benne van az élmény, hogy jónak tart..csak elfedi mindezt a félreértés. (Jobbat várt, mást remélt)
Benned is ott van, hogy bejön neked, egyébként nem szomorított volna el. (Te is jobbat vártál.)
Ahogy a "nóta" :)) mondja:
"Csak nincs elég eszközöd, hogy szépen kifejezd"
Ok. lehet, hogy nem vagyok még elég érettek, de az biztos hogy nincs világvége, fordulhat a kocka..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!