Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom ha egy lánynak bejövök?
kiveri a farkad,beleül a pélódba,azt hazudja szeret.
ha ezeket megteszi,akkor azért valamilyen szinten bejössz neki.
Általában ez úgy derül ki, hogy a seggből szájba technikát akkor is bevállalja, ha csokibevonatos lett a szerszámod. Amennyiben erre nem nyitott, akkor onnan lehet tudni, hogy már 4 éve jártok, és néha célozgat rá, hogy megkérd a kezét.
De ha ez sem, 20 év együttlét után, mikor már édeshármasban, ördögi hármasban csináljátok, illetve sexpartykra járkáltok, arra ujjazza magát hogy döglött állatokkal hemperegsz, és idős nagymamák gennyes hüvelyváladékát átköpöd az ánuszába, de nem hagyja hogy kiszívd belőle gargarizálás céljábol, na akkor már tuti.
Elárulom a nagy titkot.
A legtöbben nem mutatják ki, ha teszel is nekik, mint a fiúk nagy része sem.. Én már tökélyre fejlesztettem a dolgot. De, csak akkor látod, hogy igen, ha mélyen a szemébe nézel, és szemeztek, vagy megnevettetted valahogy, szimpatikus leszel neki valamiért, vagy szeretne tőled valamit ezért a közeledben van, talán elpirul, csavargatja a haját, mosolyog.
" Elárulom a nagy titkot.
A legtöbben nem mutatják ki, ha teszel is nekik, mint a fiúk nagy része sem.. Én már tökélyre fejlesztettem a dolgot. De, csak akkor látod, hogy igen, ha mélyen a szemébe nézel, és szemeztek, vagy megnevettetted valahogy, szimpatikus leszel neki valamiért, vagy szeretne tőled valamit ezért a közeledben van, talán elpirul, csavargatja a haját, mosolyog."
pontosan!! ha sokat mosolyog rád az is utalhat arra pl :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!