Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác megkérdezi, hogy van-e pasim, akkor bejövök neki?
Ma délután megismertem egy srácot a buszon, és már meg is kérdezte, hogy van-e barátom:
srác: -van barátod?
én: -nincs
srác: -miért? nem tetszik senki?
én: -nem, én nem tetszek senkinek:D
srác: -jaj ne mondd már...
Ezen kívül még beszélgettünk másokról is, pl. hogy hova járok suliba. Ez az egész beszélgetés kb. 20 perc volt.
Legközelebb hétfőn találkozunk a buszon, és izgulok, hogy mi lesz akkor. Mi a következő lépése ilyenkor a srácoknak? Ha akar tőlem valamit (a tanuk,akik látták mi történt=beszélgetésünk, ők azt mondják h nagyon bejöhetek neki:D), akkor mi lesz a következő lépése? És jelent valamit, hogy megkérdezte, van-e barátom?
16/L
"És jelent valamit, hogy megkérdezte, van-e barátom?"
Igen. Valószínűleg azt, hogy ő akar lenni a barátod. Mert ugyebár ha már van barátod mikor találkozik veled, akkor ez nem lehetséges, ezért kérdezte meg.
Hát ha buszon találkoztok akkor én a srác helyébe leülnék melléd beszélgetni, aztán esetleg elkísérnélek a suliba... stb...
XD utolsó válaszoló nagyon szellemes:D:D
köszi a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!