Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nagy valószínűséggel bejövök a "pedomacinak"?
Na szóval, régi legjobb barátnőm keresztapja bejelölt facebook, 48 éves v ilyesmi. Rám írt és mondta h mi még Sajnos nem találkoztunk stb stb. mikor montam h megyek akk mondta h milyen kár meg h maradjak még meg ilyenek. és ugye vannak ezek az alkalmazások h 3 ember lájkolja és adok egy puszit ahová kéri. kiraktam viccből, ő meg lájkolta... igazából amikor fent van chaten akk lejövök, letörölni azért nem törlöm mert sértődés lenne, elég a gáz a család. és mindenkit ismerek ott.
akkor ne törődjek vele? vagy mi?
Töröld ki az ismerőseid közül és ne törődj a sértődéssel. Lehet, hogy imponál neked, hogy egy férfi "nőnek" tekint, de nagyon vigyázz, te még kislány vagy! Egy 48 éves férfi még hozzám is öreg, pedig én 30 elmúltam (az apukám 52 éves!).
Ha nem akarsz egy életre szóló lelki sérülést szerezni magadnak, akkor mielőbb töröld ki!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!