Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú megkérdezi hogy járnék-e vele, akkor lehet hogy bejövök neki?
lassan 1-2 hónapja ismerek egy srácot, fb-n jókat szoktunk beszélni, de élőbe szinte megsem szólal.
tegnap meg kérdezte h járnék-e vele? énmeg: "ezt most miért kérdezed?" ő meg: "nemtudom.. csak ugy.. mindenkitől megkérdezem.. najó nem mindenkitől" aztán mondtam hogy talán.. aztán utána igy eltereltük a szót.. egyébként a srác már régóta bejön nekem, de eddig csak haverok voltunk, meg egyik haverja rám van szállva, és még ő kérdezgette h járnék-e a haverjával.
lehet bejövök neki? de akkor miért akart 'összehozni' a haverjával, mondjuk a haverja kérte megrá..
most akkor mi??
????????
Valószínűleg bejössz neki. :D
nemtudom.. csak ugy.. mindenkitől megkérdezem.. najó nem mindenkitől" -ezt meg azért mondta hogy ne hangozzon hülyének mert zavarban érezte magát mert visszakérdeztél...
14 évesen minek?
Én ilyenkor kockultam, meg lógtam a haverokkal és tanultam
20/F
Szerintem még hagyd a járós dolgot, vagy végül is nekünk mindegy.
Az óvodás diákszerelmek tartanak 1 hónapig, aztán meg teletömitek a facebook-ot, hogy meghaltok annyira fáj nektek a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!