Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fogalmam sincs mit tegyek már?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogalmam sincs mit tegyek már?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt a párommal,nem élünk együtt. én egyedül lakom, ö még a szüleivel,akik borzalmasan konzervativak,én nem mehetek hozzájuk. nem is lenne gond,én sem vagyok rájuk kíváncsi,sokszor megbántottak már. a fö gond az,hogy nekem rengeteg a szabadidöm,a páromnak meg semmi.... dolgozik,egyéni vállalkozása is van, plusz egyetemre jár. nehezen viselem,de alkalmazkodok. de mikor van,hogy 3 napig sem látom szinte,mert ha van ideje akkor is hazamegy aludni,azt már nem tudom egyszerüen kezelni.... veszekszek,ö meg nem bírja ezt. de olyan mintha lenne is kapcsolatom meg nem is. ha dolga van,egyedül intézi,nem visz magával,ha találkozunk akkor is csak 1-2 órára... nekem ez kevés. de mikor megmondom neki,hogy nekem ez így nem megy,akkor elkezd teperni,meg mondja,hogy sajnálja,de most ilyen az élete,aludni sincs ideje... és ha velem van,akkor szeretné jól érezni magát...

de nekem rettegés az,hogy mikor mondja azt,hogy na neki mennie kell mert ez meg az...

semmi szerelmes üzi,vagy hogy elmennénk valahova.... de mikor meg mondom neki ezeket,akkor meg azzal jön,hogy talán tudatalatt nem akar bántani engem,és akkor inkább megvonja magát tölem.. de szerintem ez csak kifogás...

mit gondoltok?

mindenki azt tanácsolja,hogy felejtsem el,mert ebböl nem lesz semmi,keressek mást... de én szeretem. de azt érzem,hogy ö engem nem igazán. vagy csak tényleg nincs ideje semmire,és annyi teher nyomja a vállát... de ha meg mondom neki,hogy akkor mondja azt,hogy nincs szüksége kapcsolatra,mert most az életével akar elörejutni,nincs ideje,és akkor felejtsen el;akkor meg megijed,és nem enged el... de nekem ez kevés...hogy néha felhív,meg max heti 1x eltöltünk egy estét...

mit tegyek már...

2012. ápr. 26. 12:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ezesetben cserélj ki néhány szót, a véleményem ugyanaz :)
2012. ápr. 26. 13:15
 12/14 A kérdező kommentje:

ok:) értem én.

balhé lenne,mert a diplomához kötik az elköltözését,mert szerintük akkor lesz valaki.... ö meg hagyja magát befolyásolni..... holott simán jöhetne hozzám,föleg,hogy tölem vagy 10 méterre van a munkahelye.... de nem..nem akar veszekedést otthon... hát én meg ha nem érek meg neki ennyit,akkor.......

2012. ápr. 26. 13:18
 13/14 anonim ***** válasza:
Az a kérdés, hogy az együtt töltött idő milyen, és akkor mit érzel nála. Ha akkor minden ok, akkor lehet törni a fejed a megoldáson, pl megvárod, míg lediplomázik, vagy kerek perec megmondod, hogy így nem mehet tovább, költözzön oda. A baj az, hogy a szavaidból azt vettem ki, hogy az együtt töltött percekben sem valami fényes a helyzet, márpedig ha semmi boldogságot nem kapsz egy kapcsolatban, és semmi remény a változásra, akkor nincs miért maradni.
2012. ápr. 26. 13:44
 14/14 A kérdező kommentje:

az a baj,hogy nagyon ritka az,amikor ténylegesen együtt tudunk lenni. de ha velem van,akkor kedves,meg olyan,mintha ''megpihenne'' nálam..bamba lesz picit,meg odahúz magához,hogy tv-zzünk.... de olyankor is mindig bennem van a félsz,hogy na mikor mondja azt,hogy mennie kell haza...

de általában félórák vannak,amit együtt vagyunk,olyankor nyügös,feszült,fáradt,és távolságtartó...

2012. ápr. 26. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!