Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi ideig tartott a leghoss...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig tartott a leghosszabb kapcsolatotok? és mennyi idő volt elfelejteni?

Figyelt kérdés
2009. jún. 22. 10:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem 5 évig tartott, ő dobott már nem volt belém szerelmes(ha lenne esze nem ezt mondta volna,lehetetlen valakibe 5 év múlva is szerelmesnek lenni) meg élni akart ami azt takarta hogy már ott toporgott a másik (aki exe mert előttem is kavarásztak egy-két hónapot)a helyemre csak ezt férfiasan nem merte bevallani.Nagyon jól megvoltunk,egyik napról a másikra döntött igy.

Mindennek több mint 4 éve és még most is zavarba ejt ha látom az új választottjaival(áll. több is van neki,de nekem mind érdekkapcsolatnak tűnik) , de próbálom kiheverni meg őszintén örülök hogy nem velem teszi ezeket,meg velem is ezt tette csak én utólag jöttem rá mert ügyesen megjátszotta magát.

Ha nem kellek nem én veszítek,ugy vagyok vele,három éve van egy új kapcsolatom ami teljesen más,őt megeszi az ideg legbelül hogy túlléptem de már csak ezzel is sokkolom.Én vittem valamire azóta is ő meg csak kitartott mindenütt, de lehet azért hogy ugyanezt eljátszhassa mint velem.Próbálja tartani a kapcsolatot velem de nem látom értelmét, már nincs miről beszélnünk,ha belehalok is...

Szóval szerintem ez egyénfüggő.

2009. jún. 22. 12:47
 12/13 anonim ***** válasza:

2 év, 7 hónapja lett vége, de még sokszor eszembe jut. vele volt minden először..

16/L

2009. jún. 22. 15:41
 13/13 anonim ***** válasza:

5 évig voltunk együtt,nekem ő volt az első komoly kapcsolatom. ő dobott mert már nem volt szerelmes belém meg igazából jött egy új neki.

Három éve ennek de még mindig fáj és szerintem soha nem fog jobb lenni, nagyon szerettem és szeretem ma is akárkim is van, őt soha senki nem fogja felülmúlni.

2009. júl. 3. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!