Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig tartott a leghosszabb kapcsolatotok? és mennyi idő volt elfelejteni?
elso kapcsolatom, majdnem 2 eve tart:) remelem nem lesz vege...
ez elott volt kb 2 hetet voltunk egyutt, szerencsere percek alatt elfelejtettem azt a disznot...
Nekem 1,5 évig tartott, de mivel én szakítottam azért, mert már kiszerettem az illetőből, ezért nem volt nehéz. Persze azért szoktam rá gondolni, de nem ugy h de jo lenne vele.. :) Ezenkivül még egy hosszabb kapcsolatom volt, egy 10 hónapos, ott viszont velem szakítottak,de egy hét alatt elfelejtettem :D úgyhogy "jól jártam"
, pedig pont hogy ilyen ragaszkodós, szerelmes típus vagyok. Viszont volt egy fiu akibe két évig voltam szerelmes, és alig tudtam elfelejteni :) Pedig nem is voltunk együtt, csak szórakozott velem :S
hát nekem fél év volt míg együtt voltunk,annak már 9hónapja hogy szakitottunk,de még mindig szeretem és nem tudom elfelejteni :(
15L
Nekem a leghosszabb 3 év volt.Nagyon szerettem,dobott,ennek
már 1 éve,és nem hogy elfelejteni nem tudom,hanem ugyanúgy
fáj mint amikor szakítottunk.Neked is hasonló gondod van azért kérdezed?
11:42 vagyok.Persze,hogy rosszul viseled,és mindig annak
fáj jobban akit elhagytak,plusz szerintem minél hosszabb
volt a kapcsolat,annál tovább tart kiheverni.Az érdekes,hogy
ilyen rövid idő alatt lett valakije.Nem lehet,hogy már
előtte is volt,és ez vezetett a szakításhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!