Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leghosszabb kapcsolatotok? Miért lett vége?
6év és azért lett vége mert s ok veszkedés anyagi gondok miatt felőrölt minket!
23L ő 29F
3év 8hónap
Majdnem 14éves voltam amikor összejöttünk, ő pedig majdnem 19
Szakításunkkor nem töltöttem be még a 18at és ő sem a 23at.
Azért lett vége mert kerestem az újat, mert még nem éltem ki magam.Ő volt nekem az első.
Ott hagytam egy másik fiúért, akivel 2hetet jártam.nagyon megbántam.Bárcsak visszacsinálhatnám.
Féléve hogy vége lett.:(
5 év
mindeketten mást vártunk ettől a kapcsolattól,
én szerettem volna együtt élni Vele, hosszabb távra terveztem, mint ő. Neki kényelmes volt az, hogy ha kellettem, akkor találkoztunk, ha nem kellettem, akkor nem.
Ez 1 éve volt azóta sincs senki az életemben.
24L
2,5 év de az expasim 3,5-re emléxik
azért lett vége, mert folyamatosan csalt, de az utolsóval össze is jött
azóta annyit tanultam belőle, hogy:
nem szabad vakon bízni
nem szabad magunkat feláldozni(maradjanak meg a barátaink, saját életünk, önbecsülésünk)
nem szabad mindent megadni a pasinak, harcolniuk kell értünk folyamatosan, mert különben megunnak, nem értékelnek
majdnem ebben az új kapcsolatomban is ez lett, mire észbe kaptam, hogy álljak ki magamért, ne legyek csicska, mert akkor kacsintgatnak kifelé a srácok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!