Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erre most mit reagáljak? Férjem kontra Bruce Willis.

Figyelt kérdés

Kiskorom óta Bruce Willis volt az egyik kedvenc színészem. A férjemmel egyszer pár éve bohóckodtunk és mondtam, hogy talán ő lenne az egyetlen, akivel hűség szempontból kivételt tennék, bár hozzátettem, hogy én a kb 35 éves BW-re gondolok, nem a jelenlegi hatvanhoz közelítőre, de megnyugodhat, mert kicsi az esély, hogy valaha egy földrészen tartózkodjunk.

Murphy gondolt egyet és most pont a lakásunk környékén zajlanak a forgatások.

A fenti beszélgetésről én már rég elfeledkeztem és mondtam a férjemnek, hogy ha már úgyis pár utcányira borogatnak fel autókat, menjünk ki valamikor megnézni, ilyet ritkán látni.

Annyit kérdezett, hogy ha lenne rá lehetőség, kérnék-e tőle autogramot. Mondtam, hogy persze, kedvenc színészem, ha épp ott áll előttem, hogyne kérnék egy firkantást.

Ebből valahogy levezette, hogy eljött az idő, egy földrészen vagyunk...

Gondolom nem kell részleteznem, hogy mennyi realitása van annak, hogy én pont Bruce Willisszel hűtlenkedjek, akár a városban van, akár nem.

Viszont a férjem teljesen kibukott, hogy miért akarok kimenni megnézni a forgatást.

Na, ilyenkor mit lehet reagálni? (Maga a forgatás tényleg érdekelne, soha nem láttam ilyet élőben)

2012. ápr. 25. 08:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Ha izgalomra vágysz csak egy gombot kell megnyomnod: http://www.youtube.com/watch?v=316AzLYfAzw&feature=player_em..
2012. ápr. 25. 09:47
 22/26 anonim ***** válasza:
Én egy jó nagyot röhögtem volna a férjeden :D
2012. ápr. 25. 11:19
 23/26 anonim ***** válasza:
Szegény férjed :D Tán ő nem választaná egy éjszaká Jolie-t ? :D
2012. ápr. 25. 11:31
 24/26 A kérdező kommentje:

Mondjuk ő hasonlót mondott Pam Andersonra, hogy ha az ágyába kerülne, nem rugdosná ki. Mondtam, hogy amennyiben erre sor kerül, én szemet hunyok.

Tartom is magam hozzá, ha ő jön ide valaha forgatni, szabad a gazda :)

2012. ápr. 26. 09:57
 25/26 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a férjed nem is Bruce Willisre féltékeny,hanem RÁD :) !
2012. ápr. 27. 11:40
 26/26 anonim ***** válasza:

:DDDDDDDDDDD

de dinka férjed van :DDDDDDDDDDDDD

mondd meg neki, hogy már ashton kutcherre hajtasz :D

2012. ápr. 29. 08:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!