Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ekkora szivást? Hogy lehetseges ez?
Figyelt kérdés
Fel éve beleszerettem egy lányba, es viszonyom van vele, mert én nös vagyok. Eldöntöttem, hogy elválok, mert vele szeretnék lenni, erre kiderül, hogy a feleségem babát vár!!! 3 éve nem védekezünk a felesegemmel es nem lett terhes, es az utobbi fel evben havonta 1-2 alkalommal voltunk egyutt! Tudja, hogy megcsaltam, mar a masodik honap utan kiderult, aztan most megint megtudta, de nem akar lemondani rolam, vszont, es mar a masikat szeretem, mar fel eve, nem birom kiverni a fejembol, egyszeruen oda vagyok erte!!2012. ápr. 24. 19:25
11/14 anonim válasza:
aki az abortuszt ajánlotta,és aki az abortusszal szimpatizál annak ajánlom figyelmébe ezt a videót!
12/14 anonim válasza:
Hidd el, ez csak fellángolás, ami idővel lecseng, ne szúrd el az életedet!
A gyermeked érkezését én jelzésnek venném, hogy ennyi idő után jön. Én biztosan nem tudnám eldobni magamtól, de Te döntesz.
34F
13/14 anonim válasza:
Van egy szerető feleséged, erre félrekefélsz. Megérdemelnéd, hogy a nő beadja a válópert, és leperelje rólad a köldökszőröd is. Így is tesz majd remélem.
14/14 anonim válasza:
Azt elárulod, hogy ha olyan nagyon nagy a szerelem a szeretőddel, mégis miért d.gtad a feleséged is?????
Csak a gyereket tudom sajnálni.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!