Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennetek, ha ferfi lettetekre 152 cm. Lennetek? Hogy lehet igy elni? Mar az ongyillkossag gondolata is megfordult a fejemben. Van meg aki igy el?
ma 17:27
Arra nem gondoltatok, hogy azért nyavalyok, mert ti nők elutasították folyton a magassága miatt.
EGy pár kedves nőt idéznék:
Engem nem tudnak vonzani az alacsonyabb pasik, így vagyok programozva.
A nők mindig a magasabbakat keresik, szegény, szerencsétlen még szép, hogy boldogtalan, hiszen sosem volt nője, egy lány sem tudott vonzódni hozzá, mert ilyen alacsony és emiatt a kérdező ilyen nyavalygóssá vált, amit megértek teljesen.
Én sem vagyok szerencsés a magam 165cm-jével. Nekem sem volt még sosem barátnőm, pedig hány lánynál próbálkoztam már.
Volt, aki kijelentette nekem, hogy bejövökneki, helyes vagyok, de mivel ő szeret magassarkút viselni, emiatt nem tudja elképzelni, hogy egy ilyenn alacsony pasival járjon, mint én.
Bár ami igazán elkeserít, amikor egy tőlema alacsonyabb. 150-160cm magas lány is elutasít, mert neki nem jönnek be az alacsony fiúk, neki 180-190cm magas kell!
Ezek után még csodálkoztok, hogy az alacsony férfiak nem érzik magukat többnek egy rakás sz@rnál?!
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!