Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz ha ilyen miatt már megfordult bennem az öngyilkoság?

Figyelt kérdés
Nem tudnám megtenni de eljátszotam a gondolattal 27-én szakítotunk a barátnőmel de akkor helyre hoztuk majd azon a héten amikor helyre hoztuk vasárnap a húga írt nekem hogy hagyam békénén a nővérét és hogy ne keresem de vasárnap előtti napokban nem tudtam már fölhívni és ő nem oldotta fel a facebook tiltást majd a legjobb barátnője és a húga is letiltot.csütörtökön írtam neki egy smst amiben azt írta hogy nem tudja hogy mit akkar és most a pótvizsgára kell tanulnia de azóta nem kerestem mert nem akarom hogy zaklatásért fel jelentsen és közben megismertem egy másik lányt is de nem akarom a barátnőmet megcsalni annyira kedvtelen vagyok és tanácstalan akinek van valami jó ötlete az kérem írja le.Köszönőm.
2014. júl. 14. 10:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Gyere össze a másik lánnyal, a barátnőd után pedig ne loholj, ő az aki nem akar látni.
2014. júl. 14. 10:50
 2/11 Kerida ***** válasza:

1 ő már nem a barátnőd

2 szerelembe belehalni hülyeség

3 ha valóban szereted akkor lemondasz róla és keresel egy magadhoz illő párt és boldog leszel

2014. júl. 14. 10:51
 3/11 Ramcsiii ***** válasza:

Figyelj,ő dobott ki,szóval ez nem lenne megcsalás..Én a te helyedben megismerném jobban azt a lányt,addigis elterelné a figyelmed és a gondolatod a volt barátnődről és igy legalább könnyebb lenne őt elfelejtened...

És tényleg nem kéne zaklatnod,bár mondjuk én is szeretem ha egy fiú megharcol értem,de ez igy kissé reménytelennek tűnik.

Akkor hagyd hogy tanuljon,csináljon amit akar,lehet még sirni fog utánad..de azis lehet hogy rádöbben nem kellett volna akkor sem újrakezdenetek..de inkább lépj tovább!

2014. júl. 14. 10:52
 4/11 anonim ***** válasza:

ezt a kérdést már feltetted párszor. javítsatok ki, ha tévedek.

megismertem egy másik lányt is de nem akarom a barátnőmet megcsalni......... de ő már nem a barátnőd.

2014. júl. 14. 10:52
 5/11 anonim ***** válasza:

ja, az rossz

ne legyél már ilyen miatt öngyilkos, mások sokkal komolyabb problémákkal élnek együtt

menj el a barátnődhöz és kérdezd meg tőle hogy most akkor veled akar maradni vagy nem

pótvizsga ide vagy oda, ezt azért el kell tudnia dönteni

ha azt mondja nem akar szakítani, akkor majd beszéljétek meg a problémákat és próbáljátok meg együtt

ha meg szakítani akar, ott a másik lány

2014. júl. 14. 10:53
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen tettem már fel ezzel kapcsolatba kérdést de egyre jobban kezd már fájni mert a szívem hozzá húzz
2014. júl. 14. 10:58
 7/11 anonim ***** válasza:

Ez nem jó vagy rossz...ez benned dől el...én is sokszor gondoltam rá szerelmi bánat miatt, sőt én túl is mentem a gondolatokon és meg is akartam tenni végül nem tettem meg, de nem sok választott el...sokan akik megpróbálják megbánják...szóval el kell elhesegetni a gondolatot! és ebben a másik lány szeretete segíthet! a boldogság legyen a cél ne a fájdalomtól való szabadulása vágya :) nem tudom mennyi idős vagy, ez nem is kor függő...nálam 14 évesen kezdődött a dolog...de ha elég érett vagy akkor belátod, hogy nem szabad azt az utat választanod :)

21F

2014. júl. 14. 11:04
 8/11 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok
2014. júl. 14. 11:07
 9/11 anonim ***** válasza:
hagyj neki időt, aztán hódítsd meg újra.
2014. júl. 14. 11:09
 10/11 A kérdező kommentje:
Megpróbálok várni de már annyira fáj mindig boldog ember voltam de most egyszerűen életunt vagyok ettől az egésztől már
2014. júl. 14. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!