Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ha ilyen miatt már megfordult bennem az öngyilkoság?
1 ő már nem a barátnőd
2 szerelembe belehalni hülyeség
3 ha valóban szereted akkor lemondasz róla és keresel egy magadhoz illő párt és boldog leszel
Figyelj,ő dobott ki,szóval ez nem lenne megcsalás..Én a te helyedben megismerném jobban azt a lányt,addigis elterelné a figyelmed és a gondolatod a volt barátnődről és igy legalább könnyebb lenne őt elfelejtened...
És tényleg nem kéne zaklatnod,bár mondjuk én is szeretem ha egy fiú megharcol értem,de ez igy kissé reménytelennek tűnik.
Akkor hagyd hogy tanuljon,csináljon amit akar,lehet még sirni fog utánad..de azis lehet hogy rádöbben nem kellett volna akkor sem újrakezdenetek..de inkább lépj tovább!
ezt a kérdést már feltetted párszor. javítsatok ki, ha tévedek.
megismertem egy másik lányt is de nem akarom a barátnőmet megcsalni......... de ő már nem a barátnőd.
ja, az rossz
ne legyél már ilyen miatt öngyilkos, mások sokkal komolyabb problémákkal élnek együtt
menj el a barátnődhöz és kérdezd meg tőle hogy most akkor veled akar maradni vagy nem
pótvizsga ide vagy oda, ezt azért el kell tudnia dönteni
ha azt mondja nem akar szakítani, akkor majd beszéljétek meg a problémákat és próbáljátok meg együtt
ha meg szakítani akar, ott a másik lány
Ez nem jó vagy rossz...ez benned dől el...én is sokszor gondoltam rá szerelmi bánat miatt, sőt én túl is mentem a gondolatokon és meg is akartam tenni végül nem tettem meg, de nem sok választott el...sokan akik megpróbálják megbánják...szóval el kell elhesegetni a gondolatot! és ebben a másik lány szeretete segíthet! a boldogság legyen a cél ne a fájdalomtól való szabadulása vágya :) nem tudom mennyi idős vagy, ez nem is kor függő...nálam 14 évesen kezdődött a dolog...de ha elég érett vagy akkor belátod, hogy nem szabad azt az utat választanod :)
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!