Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal lányok mit szeretnek, illetve mit kedvelnek egy kicsivel idősebb, és tapasztaltabb fiún?
Pl.: 15 éves lány---->18 éves sráct kedvel.
A tapasztalabb alatt pedig nem azt értem hogy az ágyban tapasztalt...hanem hogy az életben az!
Hát az egyes válaszadó nyilván a maga példájából indul ki, és azt a két dolgot mondja, ami őrajta a legfőbb érték. Csakhogy hiába. Értelmes nő nem ezek alapján választ.
Én 25 évesen jöttem össze 33 éves pasival, és azt szeretem benne, hogy értelmes, érett, felnőtt gondolkodású (ami még a húszas éveik közepén járó pasikról is csak esetenként mondható el). Egy értelmes lánynak fontos, hogy fel tudjon nézni a fiújára, és ezt sem a pénz, sem a méret nem adja meg, hanem az emberi tartalom...
1. vagyok, örülök, hogy reagáltatok, és hevesen tagadtátok, hogy ez nem így van.
"Hát az egyes válaszadó nyilván a maga példájából indul ki, és azt a két dolgot mondja, ami őrajta a legfőbb érték. Csakhogy hiába. Értelmes nő nem ezek alapján választ. "
Nem ez a legfőbb értékem.
Hiába rizsáztok itt összevissza akármit, két fajta nő létezik, aki csúnya, és az mond ilyeneket, mint előttem, mert tudja, hogy a kutyának sem kellene, az megelégszik a "belső értékekkel", mert annál jobbat nem kap. Aki szép, az tudja, hogy bármit megkap, az beéri "csak" a fennt említett dolgokkal.
Ez tapasztalatból írom, nem azért, mert átbaszták a fejem, vagy valami, csak mert látom, hogy 100-ból 1 értelmes nő ha van.
Hát az nem lep meg, hogy akiknél ezzel a hozzáállással próbálkozol, abból 100-ból egy értelmeset találsz. Inkább az a csoda, hogy van köztük egy is!
Végtelenül nyomorult vagy, ha számodra a Föld sokmilliárdos női lakosságából ennyit sikerült megismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!