Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álltál már bosszút az exeden azért mert megcsalt és csúnyán elbánt veled? Ha igen hogyan?
ma 19:40
Nekem anyám azt mondta bár csak előbb kiderült volna!
Azt hogy tőlem akarja megtudni az teljessen mindegy,vagy hogy kitől tudja meg!Nem mindegy az?És igen vannak bizonyítékaim!!!Tudom neki bizonyítani!
A másik dolog pedig az,hogy az mivel lenne jobb annak a családnak hogy esetleg évek múlva derűl ki??Az jobb lenne?Akkor jóval nagyobb károk is lehetnének,most még friss a kis románcuk és még nem mélyült el a dolog annyira!Most lehet hogy nem hogy szétválasztanám őket,hanem eseteg leűlnének megbeszélni!Nem tudhatod,mert ha most szólnék időben akkor akár megmenthetnék a házassáhukat!Hogy ezzel miért basznék ki az exemmel?Azért mert tiszta szerelmes a pasiba és a házas emberek többsége inkább a családot vint egy 20 éves csajt,talán ő is rájön hogy nem kellene ezt még sem,sok esetről hallottam hogy iyen kis félre lépés még közelebb hozta a családot!!És a férfiak 99%-a ienkor nem válik el!És a pasi nem szerelmes hanem csak a friss punci hajtja!Viszont nekik megoldódik a házasságok,mert az esetek többségében iyenkor a férfi vissza megy és az asszony vissza fogadja,a kis hüye szeremes barátnőm ott fog állni egy maga!Én meg egy csaádban össze hoztam a párokat,mert az esetek többségében ez szokott lenni ahol még kicsik a gyerekek!Nyugodj bele az esetek 99%ban a férfi nem hagyja ott a családját!
tegnap 09:38
Ne verd magad a szenvedéseidre! Mindenki így van vele!
Ahogy magadat sajnáltatod csak az indítékodat igazolod, de a jogosságot nem! Akármit is szenvedtél arra hogy te más ártatlanoknak árts semmi sem jogosít fel!
Mellesleg egy szóval sem védtem a férfit vagy a barátnődet! Itt a gyerekekről van szó!
tegnap 09:47
Ezek szerint a bosszú semmit sem old meg. De ha véletlen az ő családjuk egyben tudna maradni ha te hallgatsz akkor azok a gyerkek talán úgy nőnek fel hogy a család egyben marad.
Azt mondják a harag rossz tanácsadó!
tegnap 20:02
Ragozhatod de mindketten tudjuk hogy egyedül a vak gyűlölet és a bosszú ami hajt, és akárhogy is próbálod majd igazolni, tudni fogod h rosszat tettél!
Ne birkózz disznókkal mert magad is bemocskolódsz! Te pedig most pont erre készülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!