Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álltál már bosszút az exeden azért mert megcsalt és csúnyán elbánt veled? Ha igen hogyan?
Ha nagyon bosszút szeretnél állni,akkor mond el a feleségének, bár ezzel a családot teszed tönkre,(és az apán állsz bosszút) amit nem is te tettél tönkre hanem az apuka. De én ugy vagyok vele, hogy mindenkinek jogában áll tudni az igazat. Kürtöld szét esetleg mindenhol hogy megcsalt x y nevű kétgyermekes családapával.
De igaza van az egyik válaszolónak,hogy felejtsd el és szard le őt,mert akkor a negatív gondolatok fogják megkeseríteni az életedet. Ha bosszút állsz,közben felejtsél is!!!!!
akkor rajta!!!
mire vársz!!!!
lehet, hogy még jól is kijössz belőle, a vén fa.sznak a felesége a nyakadba ugrik és lám....van egy milfed.
de egyébként tényleg mond el, előbb vagy utóbb ki kell derülnie...rajta!!!
lehet, hogy még jól is kijössz belőle, a vén fa.sznak a felesége a nyakadba ugrik és lám....van egy milfed.
na erre én is gondoltam xD
:D
Eleven a csaj! :) Szép az élet 40 évesen is! :DDD
A lényeg, hogy a te önző kis kárörvendésed ne érjen már többet neked minthogy a gyerekek családban nőhessenek fel!!!
Az apjuk egy kéjenc a barátnőd csalfa a felesége meg biztos unalmas, de a gyerekek nem ártottak neked! Legyél felnőtt!!! Rázd meg magad és zárd le a múltat! Keress csajt magadnak! Kettőt egyszerre!
28F
Ezzel a volt párodnak a legkevésbé sem ártanál sajnos. Viszont annak a nőnek és a gyerekeknek annál inkább. Én max idegesíteném a csajt azzal, hogy "gondolkodom azon, hogy kitálalok a nőnek a viszonyotokról", csak hogy lássam mennyire érdekelné, de sosem tenném meg. Talán azért, mert az én szüleimnek is volt egy olyan korszaka, amikor apu évekig "félrejárt", hogy szépen fejezzem ki magamat. Teljesen véltlen derült ki, de így is iszonyatosan megsínylette az egész család. Ha egy negyedik szereplő közli, akkor lehet nem is hittünk volna neki, kitudja... Ha meg még is, apu pedig tagad, akkor csak hatalmas viták, bizonytalanság. A lényeg, hogy a család issza meg a levét sajnos és egyáltalán nem a volt barátnőd, neki olyan mindegy.
A legjobb lehetőség, amit tehetsz szerintem is az, ha emelt fővel viseled és igyekszel elfelejteni őt. Így legalább lehetőséged van egy olyan nőt találni, aki majd sosem tenne veled ilyet!! 22/L
Igazuk van, akik azt írták, nem kéne felfedned őket, mert valóban az exeddel csesznél ki legkevésbé, ellenben egy család bánná, akik neked nem ártottak.
Szedd fel az egyik közeli barátnőjét, az tuti nem tetszene neki annyira...
(én anno az exem kocsijának a kerekeit akartam kiszúrni bosszúból, de nem tettem meg...)
ne halgass senkire, igenis mond el a feleségének, csak ügyelj, hogy bizonyítani is tudd, ne tűnjön csupán vádaskodásnak, mert a pasi ki fogja tudni magyarázni.
hidd el, a csajt is megszivatod majd rendesen, csak terjedjen el a baráti társaságában is, mekkora kurv@.
Valamilyen szinten persze igazad van, de ez az a tipikus eset, amikor felül kell kerekedni a magad baján, és tiszteletbe kell tartani azt, hogy a másik félnek családja van, és a család szentsége előbbre való annál, hogy egy "kis" 25 éves felrúgja azt. Gondolj bele, lehet, hogy 2 gyerek apa nélkül nőne fel azért, mert te bosszút akarsz állni...
Ha mindenáron bosszút akarsz állni, akkor vedd fel a kapcsolat a pasival, és mondd meg neki, hogy örüljön, hogy nem mondtad el a feleségének, és irtózatosan gondolkodjon el azon, hogy egy családot akar épp tönkretenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!