Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Álltál már bosszút az exeden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Álltál már bosszút az exeden azért mert megcsalt és csúnyán elbánt veled? Ha igen hogyan?

Figyelt kérdés
A volt csajom megcsalt egy 40 éves 2 gyermekes család apával akinek van egy felesége,a felesége még nem tudja!Hogyan állhatnék bosszút rajta,mert ráadásul ennek ellenére ő szakított velem megalázó módon!
2012. ápr. 23. 21:20
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

tegnap 22:51

Szerintem az kicsinyes és gyerekes is. Nekem az önbecsülésem azt mondaná hogy ilyen sárdobálásba ne menjek bele!

ma 01:36

A te kocka gondolkodásod túl szélsőséges és kiélezett! Egy jó családi állapot elég sokmindent elbír, de a nyílt támadások a legveszélyesebbek rá nézve! Szerintem szégyenletes hogy egyesek önzőségből kárörvendésből és kicsinyes bosszúból akarnak ártani a vétlen gyerekeknek! EZ ELÉGGÉ PATKÁNY VISELKEDÉS!!!!!

ma 06:47

A lényeg hogy a qurva lakoljon, mi?! A többiek meg le vannak sz@rva! Neked se kívánok többet minthogy szenvedj végig ártatlanul egy ilyen balhét! Talán tanulsz belőle valamit!

2012. ápr. 24. 16:32
 22/32 A kérdező kommentje:

ma 16:32

Igen és mindenki éljen hazugságba igaz akár évekig?Ha veled csinálták volna ezt,nem hiszem hogy így nyilatkoznál!És igen inkább még most derűljön ki mint mondjuk évek múlva amikor még nagyobb sérülés lehet!Éb így gondolom,és úgy érzem mindenkinek joga van tudni az igazságot,ha gyerek ha nem!Vegyük az én példámat,anyámat ugyan így megcsalta a mocsok apám,csak kapott egy fülest,akkor 8 éves voltam amikor ez történt!

Anyám nem mondott semmit elösször,hetekig várt vele miattunk,aztán elmondta neki hogy tud a románcról,mi is megtudtuk,kibékültek és még 20 évet lehúztak együtt,mi sem sérültünk,apám vissza könyörögte magát,egy ideig csnd volt,aztán 15 év múlva újból megtette,de akkor már repült,a lényeg hogy vissza jött és felnevelt minket!

2012. ápr. 24. 16:53
 23/32 A kérdező kommentje:
És igen joga van tudni mindenkinek hogy mi a helyzet!Nem tudom magamba tartani ilyen sérelmekkel amiket kaptam meg pláne nem!Ha nem lettem volna így át,baszva akkor meg sem fordulna a fejembe!Akkor miattam 5 házas férfivel is du,ghatna ha nem csal meg és tisztességes módon szakít velem,de ennek elleére hogy ezt megtette,még kétszer belém rúgott amivel végleg arra sarkalt hogy megtegyem ezt a lépést amit amúgy nem tettem volna meg!
2012. ápr. 24. 16:58
 24/32 anonim ***** válasza:
Akkor mondd el, legyen nyugodt a kis lelki világod... Attól még egy aljas sz*rkavarás az egész téma! Hidd el, az a nő nem tőled akarja megtudni, hogy mit művel a férje, de ha ennyi válasz nem volt elég ahhoz, hogy meggyőzzön, akkor csináld. Csak vigyázz nehogy te kerülj még mélyebbre azzal, hogy a nő csak vádaskodásnak veszi, a pasi meg az arcodba röhög... Nem mellesleg az exed meg vígan él addig mint hala vízben, mert neki ugyan semmit nem ártasz ezzel.
2012. ápr. 24. 19:10
 25/32 anonim ***** válasza:
Én a helyedben már rég elmondtam volna, pedig nem ez a helyes. Amúgy az összes ilyenen bosszút áll az élet, hála a jó istennek ..
2012. ápr. 24. 22:13
 26/32 anonim ***** válasza:
38%

tegnap 16:53

Mi a f@szról beszélsz?! Egy gyereknek igazság kell szerinted?! Te hülye vagy! Egy gyereknek család kell! Olyan, amit te most akarsz szétdúlni a saját önzőséged miatt!!!

Az hogy te szerencsés voltál, semmire sem jogosít fel téged!

Mit érdekel téged, hogy kinek mit van joga tudni?! Ne takarózz már ezzel az üres szöveggel!!!

Itt rólad van szó, nem őróluk! Te akarod megbosszulni a sérelmeidet!

Szánalmas és nagyon óvodás a gondolkodásmódod!

Ha igazi felnőtt férfi lennél, akkor nem olyanoknak ártanál a saját gyönyörűségedre akik semmiről sem tehetnek, de eddig úgy tűnik hogy a patkányokhoz húzol!

Ha neked a büszkeséged minden aljasságot megér, akkor csak rajta!!! És ne is áltasd magad azzal, hogy ez nekik is jó, mert nem az! Magadnak hazudozhatsz, hogy könnyítsd a lelkiismereted, de legbelül tudni fogod az igazságot! Nekünk meg ne kamuzz! Kívülállóként minden sokkal tisztább és látszik hogy a düh és a bosszúvágy beszél belőled!

Amit a barátnőd tett az egy dolog! Abban neked is biztos részed van de a bűnöd bocsánatos valójában! Ellenben amire készülsz az már teljes egészében a te mocskod lesz!

2012. ápr. 25. 22:22
 27/32 A kérdező kommentje:

tegnap 22:22

Te nagyon elvagy tájolva!Én lennék a mocsok??Én?

Miközben rajtam átipostak és átvertek?Röviden akkor leírnám hogy miket éltem át,teljesen magamba zuhantam,3 hétig ki sem mozdultam a lakásból mert elvesztettem az önkontrollom,nemtudtam enni,inni,hánytam,fostam,és semmi nem ment le a torkomon,fogytam 8 kg kb,egy zombi voltam és semmi nem tudott lekötni,csak ültem és feküdtem és elszívtam napi 3 doboz cigit,ha akkor nem költözöm oda a testvéremhez akkor már lehet hogy csak a mumifikálódott testemet találják meg,a munkámat is elveszítettem ez miatt!Rengeteget küzdöttem ő érte!Nem kívánom senkinek ezt,még a legnagyobb ellenségemnek sem!!!

Ezek után ők megérdemlik azt hogy vígan randizzanak és románcozzanak?Önző vagyok??Miért ők nem voltak azok??

Foggalmad sincs az egészről!!Ők megérdemli ezek után hogy boldogan és vígan éljen miközben engem a sárba döngőlt és végig hazudott??

Igen is joga van tudni annak a nőnek is!Vagy már ő is tudja,csak még nem tette szóvá!

Ne ítélkezz felettem és ne védd a bűnösöket!!A mocsok nem én vagyok

2012. ápr. 26. 09:38
 28/32 A kérdező kommentje:
Ha az én mocskom lesz akkor vegyük úgy hogy egálban vagyunkj és revansot vettem,szemet szemért!ennyire egyszerű,lehet ítélkezni,és az is lehet hogy én voltam a hibás,csakezt másképpen is el lehet intézni vagy el lehetett volna!
2012. ápr. 26. 09:41
 29/32 A kérdező kommentje:

Miért kellene hagynom hogy ő vígan élje az életét miközben ő átgázolt rajtam?Én nem hsizek abban hogy majd az élet vissza adja,hüye duma ez!

Az apám csalta anyámat 30 éven keresztűl és vagy 20 ku,rvája volt ez idő alatt!Most a 21. ribancával él mint hal a vízben és anyámat megnyomorítva hagyta itt annak idején!Azóta eltelt 10 év és még is él mint hal a vízben,engem és testvéremet nagy ívben leszarva!

2012. ápr. 26. 09:47
 30/32 anonim ***** válasza:

Csak azt nem fogod fel, hogy ezzel a húzásoddal olyan embereket is belekeversz, akiknek aztán rohadtul semmi közünk nincsen a ti ügyetekhez!! GYEREKEKET és egy nőt, aki valószínűsítem NEM tőled akarja megtudni, hogy mit művel a férje.

Elárulom neked, hogy akit megcsalnak, vagy elhagynak sz*rul érzi magát... maximum igyekszik tartani egy normál szintet, hogy legalább az egészsége, munkája ne bánja a dolgot. Az az egyéni gyengeségedről árulkodik, hogy ilyen mértékben magadba fordultál és szinte halálra gondolkodtad magad! Én nem mondom, hogy nem aljas dolog, amit ők ketten tettek/tesznek.... sőt, igen is az! Viszont neked kéne megértened azt, hogy te hiába kavarsz, egyrészt bizonyítani nem tudsz, egy szerelmes nő a férjének fog hinni, nem neked. Ebben az esetben csak lejáratod magad! Arról nem is beszélve, hogy a saját nyomorod miatt tennéd tönkre mások életét. Szép mondhatom!!

Ha ennyire nem bírsz magaddal, találj ki valami olyat, amivel az exednek ártasz, mert beláthatnád, hogyha ő nincs benne, akkor jöhet bármilyen férfi, nem történik semmi!

Szeretnéd ha egy családanya is úgy végezné, ahogy édesanyád? Akkor tedd meg... Itt hiába úgy is bárki bármit!

2012. ápr. 26. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!