Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Álltál már bosszút az exeden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Álltál már bosszút az exeden azért mert megcsalt és csúnyán elbánt veled? Ha igen hogyan?

Figyelt kérdés
A volt csajom megcsalt egy 40 éves 2 gyermekes család apával akinek van egy felesége,a felesége még nem tudja!Hogyan állhatnék bosszút rajta,mert ráadásul ennek ellenére ő szakított velem megalázó módon!
2012. ápr. 23. 21:20
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
Hagyd a pi csába szard le.
2012. ápr. 23. 21:21
 2/32 anonim ***** válasza:

az exed hány éves?

és te?

2012. ápr. 23. 21:22
 3/32 A kérdező kommentje:

ma 21:21

Nem tudom,mert nagyon megalázott!!lehet elmondom a feleségének!

2012. ápr. 23. 21:23
 4/32 A kérdező kommentje:
az exem 20 én 25
2012. ápr. 23. 21:23
 5/32 anonim ***** válasza:
100%

Én nem álltam bosszút. Annyi mindent kitaláltam, de nem lett volna jobb tőle... Vállat vontam ,töröltem az életemből, és úgy döntöttem, hogy nem adom meg neki azt az örömöt, hogy ezek után még én keseregjek ő miatta. Nekem azóta lett egy komoly kapcsolatom. Vele nem tudom mi lett, nem is érdekel. Ha az egész életedet a bosszú és a negatív érzéseid irányítják, legalább olyan szánnivaló megkeseredett ember lesz belőled, mint az aki ezt okozza veled.

21L

2012. ápr. 23. 21:24
 6/32 A kérdező kommentje:

ma 21:24

igen lehet igazad van,de úgy érzem meg könnyebűlnék!csak egyszer,nem ezen járna egyfolytában a fejem,de nagyon megérdemelné,mert nem ezt érdemeltem tőle!

2012. ápr. 23. 21:26
 7/32 anonim ***** válasza:
100%

Sose volt rá szükség, az élet eléggé kiszúrt velük az én közbeavatkozásom nélkül is.

Egyek exemet, aki megcsalt, úgy csalta egyik utánam következő nője, hogy együtt éltek (viszonylag fiatalokról van szó, a srác szüleinél laktak), elment a csak megd*gatni magát 1 másik sráccal, aztán befeküdt exem mellé. Exem nem tudta kirakni, mert a csajnak nem volt hova mennie.

Másik exemet, aki megcsalt, akkori legjobb barátjával csalta utánam következő nője. Neki olyan szinten lelkiismeret furdalása támadt ezek után irányomba, hogy felkeresett és bocsánatot kért mindenért.

Egy másik exem meg szimplán csak bunkó volt (nem is tartott sokáig a kapcsolat...). Utánam következő csaj őt vette semmibe, a srác nekem jött sírni, hogy nem foglalkoznak vele, én meg közöltem vele, hogy megérdemelte, és üzenem barátnőjének, hogy jól csinálja, sok boldogságot nekik.

Szerintem ne tegyél semmit, az élet ad majd magától is épp elég pofont az ilyeneknek.

2012. ápr. 23. 21:29
 8/32 anonim ***** válasza:
hagyd a büdös pics@ba...a közönynél nincs gonoszabb fegyver hosszú távon ;)
2012. ápr. 23. 21:29
 9/32 A kérdező kommentje:
én csak arra gondoltam högy elmondom a feleségnek!ne érezzék magukat már ilyen jó1!
2012. ápr. 23. 21:32
 10/32 anonim ***** válasza:

úúúúúúúgyan már....

nelégy ilyen gyerekes

2012. ápr. 23. 21:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!