Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szivat egyfolytába?
Segísetek :(:(:(
Ma szakított velem a volt pasim 2 napig jártunk :( de azt mondta hogy nem tudja mit érez isrántam és hogy inkább most szól:\'(de ezelőtt már jártunk sokszor de most azt mondta nem tudja mi van vele.vmiek nap elmentem hozzájuk és mondogatta hogy szeret meg stb mi lehet vele a baj kérlek segítsetek megörülök már öngyilkos is akartam lenni mert nem birom felfogni:\'(:(:\'(:\'(:(
én értem,hogy mit kérdezel!
figyuka...próbálj meg beszélni vele!
de amúgy van abban valami,hogy ha 5ször dobott,és visszafogadtad,akkor gondolja:ezzel a csajjal megtehetek bármit,mert szeret!
lehet,hogy csak a szexuális vágyait akarja kiélni egyenlőre veled??!!
Vagy valóban nem tudja mit akar,még ő sem!
Tisztáznia kellene a dolgait veled kapcsolatban,és utána belevágni...de csak Ha KOMOLYAN AKARJA!!!
Amúgy 1.és utolsó vok:Dés nem lecseszni akartalak,meg fikázni,de bárki bármire gondolhat a "sokszor"szó alatt!!
Szerintem ne hagyd magad!!
Esetleg pasizz be,és ha féltékeny lesz,tuti érez valamit a szive mélyén!
Szegénykém, értem. Mi lenne ha magadban letisztáznád, hogy mennyire kell neked? Gondold végig, hogy tényleg annyira imádod-e, hogy megengeded neki, hogy ennyiszer összetörje a szívedet...
Egyébként ez jó ötlet, tedd féltékennyé. Akkor kiderülhet, hogy valóban szeret-e, vagy pedig csak kihasznál!
Puszi,
Viki
Ja, és ha esetleg történik valami, akkor majd írd meg! Drukkolok! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!