Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ugye ez nagy hülyeség lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye ez nagy hülyeség lenne?

Figyelt kérdés
3 hete összevesztem a barátnőmmel. Pontosabban a volt! barátnőmmel. 50 km-re lakik tőlem! Gondoltam elmegyek hozzá és élőben felkeresem, hogy beszéljek vele! A gáz az, hogy egy kis községben lakik és félek odamenni mit szólna hozzá, hogy ott kóválygok a háza előtt??? Szeretem nagyon bármit megtennék érte csak valahogy gáznak érzem. Vagy mégse lenne az? Menjek???
2009. jún. 21. 17:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz!

Miért érdekel annyira hogy a falubeliek mit gondolnak.

Ha szereted ne adj más véleményére.

Nincs abban semmi ciki ha meglátogatod azt a lányt akt szeretsz.

2009. jún. 21. 17:30
 2/5 anonim ***** válasza:

nem gáz egyáltalán!

én nem foglalkoznék azzal,hogy ki mit gondol!!

Vigyél neki egy szál rózsát,hátha megbékél veled!

2009. jún. 21. 17:33
 3/5 anonim ***** válasza:
keresd fel bátran! Aztán mindenki gondol amit akar,bár szerintem ezen nincs mit kicikizni vagy ilyesmi. Szóval keresd fel és mondd a szemébe amit szeretnél.
2009. jún. 21. 17:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Menj el, ha úgy jobban érzed magad. Személyesen megbeszélhetitek a problémáitokat és ez után jobban fogod érezni magadat.

Ha csak emiatt nem tudsz dönteni, akkor megnyugtatlak, hogy a községben senki nem fog semmit gondolni rólad, maximum a barátnői körében végigfut egy mondat erejéig, hogy 'hoppá, a srác idejött hozzá, tényleg szereti'.

egy kis községben élő lány =)

2009. jún. 21. 17:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem rossz tapasztalatom volt ezzel a témával kapcsolatban. A volt barátom hétfői napon megmondta telefonon, hogy viszlát, és megígérte, hogy szerdán találkozunk. Írtam neki kedd este, de nem írt vissza semmit. Elmentem hozzá, nem volt otthon, aztán felhívtam, hogy ott vagyok a ház előtt.Alig akarta felvenni. Ő meg azt mondta, hogy minek jöttem le, nem szereti az ilyet, és most egy haverjánál van. Pont nem ment busz haza, így mondta telefonba, hogy menjek ki a főútra és ott szálljak fel a buszra, onnan mennek sűrűn. De oda se jött hozzám, hogy úgy balhézzon,hogy mit keresek ott. De szerintem a te eseted más, a csaj csak nem ilyen bunkó. Keresd fel, ha tudod, nagyjából mikor van otthon. Megbeszélitek a dolgokat aztán lesz, ami lesz. Sok sikert!
2009. jún. 21. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!