Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Szakítottam barátommal. mert nem láttam értelmét kapcsolatunknak. úgy éreztem nem szeret. mikor szakítottam csak ennyi válaszolt rá sms.-ben hogy oké. nem kérdezte miért? azóta nem beszélünk. de nekem borzalmasan hiányzik és gondoltam rá ,hogy ráírok facebook-on ,hogy megbeszéljem vele. és szerintetek lehet nem szeretett?
2012. ápr. 22. 22:21
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
azóta nem beszéltem vele. akkora miért hagyjam békén?
2012. ápr. 22. 22:57
 12/17 anonim ***** válasza:
ha eddig nem beszéltél vele akkor tartsd magad ehhez és ezután se beszéljetek... meg pl. ha én szeretnék valakit aki smsben kidob, én is leszarnám, nem is válaszolnék ha ír valamit... én se kérdezgetném miért, elég féreg dolog alapból így dobni valakit
2012. ápr. 22. 22:58
 13/17 anonim ***** válasza:
Alapjában véve röhejes, hogy te vagy felháborodva, hogy szeretett-e valaha is ha egy okéval lezárja a dolgot miután te dobtad ki őt sms-ben..
2012. ápr. 22. 23:00
 14/17 A kérdező kommentje:
de nem tudtam máshogy megoldani.. mert elutaztam pont két hétre.
2012. ápr. 22. 23:00
 15/17 anonim ***** válasza:
ha már most nem lehet vele normálisan beszélni akkor mi lessz később?elvégez egy beszélő tanfolyamot?kutyából nem lessz szalonna!ha dobtad akkor most már hagyd őt,mert elég könnyedén lemondott rólad!
2012. ápr. 22. 23:03
 16/17 anonim ***** válasza:
és?? akkor meg kellett volna várnod amíg visszaérsz, vagy előtte dobni... úristen, te tényleg ilyen buta vagy? :'D
2012. ápr. 22. 23:05
 17/17 anonim ***** válasza:

Úr isten!

Nem lett volna szerinted korrektebb az utazásod előtt vagy után beszélni vele? Ezt nem úgy szokták, hogy becsomagoltam, elmentem a mosdóba, beültem a kocsiba és most mi legyen? Oh, szakítok a pasimmal!

Ha neked a kapcsolat csak egy rohadt sms-t jelentett ne várd, hogy szerencsétlen többet reagáljon egy "ok,cső"-nél..

2012. ápr. 22. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!