Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Szakítottam barátommal. mert nem láttam értelmét kapcsolatunknak. úgy éreztem nem szeret. mikor szakítottam csak ennyi válaszolt rá sms.-ben hogy oké. nem kérdezte miért? azóta nem beszélünk. de nekem borzalmasan hiányzik és gondoltam rá ,hogy ráírok facebook-on ,hogy megbeszéljem vele. és szerintetek lehet nem szeretett?
2012. ápr. 22. 22:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagy ívben leszarta az egészet és már van valakije.
2012. ápr. 22. 22:27
 2/17 A kérdező kommentje:
nincs senkije megnyugtatlak. de akkor miért játszotta azt ,hogy szeret engem?
2012. ápr. 22. 22:28
 3/17 anonim ***** válasza:
ne foglalkozz vele!annó ,én is ugyanígy jártam ,írogattam neki ő meg le se szart!meg is bántam mert utánna meg csak hencegett a barátainak velem, hogy én miket irogatok,hogy oda vagyok érte!
2012. ápr. 22. 22:31
 4/17 anonim ***** válasza:

hát ennek rengeteg oka lehet..

vágyott valakire hogy mellette legyen, még akkor is, ha nem szereti

szerintem is van valaki a látóhatáron, ha csak így simán lemondott rólad..

vágyott valakire, mert jót tett az egójának

féltékennyé akart tenni valakit (bár ez inkább a lányok módszere..)

vagy, ha nem igazán tudja kimutatni az érzéseit, egyszerűen annyira felzaklatta, hogy nem is akar beszélni veled többet..

amúgy te hogyan szakítottál vele, hogy sms-ben válaszolt? mert ha sms-ben szakítottál, ne csodálkozz!

2012. ápr. 22. 22:34
 5/17 anonim ***** válasza:
ha te szakítottál vele mi a f*szt akarsz beszélgetni? :D kidobtad, ennyi... ráadásul smsben??? elég gáz.. :D mit akarsz megbeszélni? ha még meg lehet akkor előbb kellett volna megbeszélni és ha nem működik akkor se, utána szakítani... hány éves vagy, 14?
2012. ápr. 22. 22:35
 6/17 A kérdező kommentje:
De pont ez volt benne a rossz hogy semmitse lehetett vele megbeszélni... mert most hiába hoztam volna fel a bajomat csak utánna besértődik hiába próbálom neki normális módon megmondani. és igen is arra lennék kíváncsi a legjobban ,hogy tényleg szeretett e vagy csak játszott velem..
2012. ápr. 22. 22:42
 7/17 A kérdező kommentje:
én megakartam vele beszélni. de ő még csak annyit se kérdezett miért?
2012. ápr. 22. 22:47
 8/17 anonim ***** válasza:

ha sms-ben annyit kapnék, hogy vége, onnantól nagy ívben leszarnám az illetőt, pedig lány vagyok..

eleve élőben kellett volna felhozni a témát, és mondjuk ilyen stílusban: szeretlek, te szeretsz, mert nem úgy látom? akarod hogy vége legyen, mert ha nem változtatsz, szakítok.. vagy valami hasonlót, na erre már lehetne válaszolni, értelmesen megbeszélni a dolgokat..

2012. ápr. 22. 22:50
 9/17 A kérdező kommentje:
tudom, de vele nem lehet normálisan beszélni...
2012. ápr. 22. 22:51
 10/17 anonim ***** válasza:

" mert most hiába hoztam volna fel a bajomat"

szóval csak feltételezed, hogy nem tudjátok megbeszélni :) szerintem ezt gondold át még egyszer, és hagyd békén szerencsétlen srácot...

2012. ápr. 22. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!