Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok a helyemben?
hát ennek rengeteg oka lehet..
vágyott valakire hogy mellette legyen, még akkor is, ha nem szereti
szerintem is van valaki a látóhatáron, ha csak így simán lemondott rólad..
vágyott valakire, mert jót tett az egójának
féltékennyé akart tenni valakit (bár ez inkább a lányok módszere..)
vagy, ha nem igazán tudja kimutatni az érzéseit, egyszerűen annyira felzaklatta, hogy nem is akar beszélni veled többet..
amúgy te hogyan szakítottál vele, hogy sms-ben válaszolt? mert ha sms-ben szakítottál, ne csodálkozz!
ha sms-ben annyit kapnék, hogy vége, onnantól nagy ívben leszarnám az illetőt, pedig lány vagyok..
eleve élőben kellett volna felhozni a témát, és mondjuk ilyen stílusban: szeretlek, te szeretsz, mert nem úgy látom? akarod hogy vége legyen, mert ha nem változtatsz, szakítok.. vagy valami hasonlót, na erre már lehetne válaszolni, értelmesen megbeszélni a dolgokat..
" mert most hiába hoztam volna fel a bajomat"
szóval csak feltételezed, hogy nem tudjátok megbeszélni :) szerintem ezt gondold át még egyszer, és hagyd békén szerencsétlen srácot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!