Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha van egy fiú akit szeretek de vagy 10szer átvert, de ő is azt állítja h szeret? Ti mit csinálnátok?
Hogy érted hogy átvert?Miben vert át?
Ez azért nem mindegy.
Milyen kapcsolat van köztetek?
egyet értek kb. a másodikkal. Semmi értelme, de ha még gondolkodsz azon hogy "azt mondta szeret" "mit csináljak?"
akkor veresd át magad még párszor. (Mellesleg tényleg nem mindegy miben vert át, de attól még a becsapás az becsapás)
Hát,ha egyszer eljátszotta akkor valószínű,hogy többször is el fogja.
Főleg ha elég sokszor hazudik.
Sajnos volt dolgom a fajtájával... hidd el, nem változik.
És az a szomorú, hogy ha hazudik és ha megcsal, akkor nem szeret. Én is szerettem (sőt, a mai napig szeretem), de hidd el, jól döntöttem, hogy elhagytam. Míg nekem most van egy párom, aki tényleg szeret és tisztel, csodálatos két gyermekem és boldogan élünk. Addig ő veri a feleségét, más nőknél is van gyermeke, alkoholista... 30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!