Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, ha szerelmesek vagytok, elmentek diszkózni a barátotok nélkül?
Figyelt kérdés
hétvégén tudunk csak két napon találkozni suli miatt.ő meg az egyik nap elmegy diszkózni, így csak egy napot lehetünk együtt.én meg úgy vagyok, hogy nélküle nem szívesen vagyok.ha mindennap, vagy minden második nap találkoznánk, akkor megérteném, de így nem nagyon.Ti ha szerelmesek lennétek, akkor mit csinálnátok?
6 hónapja vagyunk együtt.
17/f
2012. ápr. 22. 21:23
1/10 anonim válasza:
Ha nem vagyok akkor se megyek el mert suttyó hely
2/10 anonim válasza:
persze simán járunk külön is bulizni
3/10 anonim válasza:
Ahelyett ,hogy itt várod a választ elmondhatnád neki kultúrált módon a szitut kb így : Figyelj tudod h csak hétvégén talizhatunk és én nagyon szeretnék veled lenni ezért zavar h elmentél bulizni
4/10 anonim válasza:
Igen, és szerintem így egészséges. Egy egészséges kapcsolatban 3-an vannak: MI, TE és ÉN. Ugye érted? :)
6/10 anonim válasza:
Mi is csak hétvégén találkozunk, de néha elmegyünk egymás nélkül bulizni.
Illetve én nélküle. Évente kétszer, azt is azért, mert "kötelező". Szerencsére egyikünk sem az az eljárós.
Ha megyünk, akkor együtt, bár az is ritka. Mi inkább a kettesben töltött estéket preferáljuk, de nincs sértődés abból se, ha valamelyikünk inkább elmenne egyedül.
18L 21F
7/10 anonim válasza:
Megértelek, ezen én is ki lennék akadva. Én ha két napig nem látom a párom, akkor már teljesen rosszul vagyok. Mondjuk ez se jó. Úgy tűnik, neki ez fontos igénye, hogy minden hétvégén bulizni menjen...sose értettem az ilyeneket. Én a helyedben beszélnék vele, hogy ez nagyon bánt, szeretnél többet vele lenni meg ilyesmi. Ha az ember szerelmes, akkor az a normális, ha állandóan a szerelmével akar lenni, és ez így jó (bár néha nagyon kínzó).
8/10 anonim válasza:
Talán csak te vagy szerelmes 6 hónapja.
9/10 A kérdező kommentje:
ő se minden hétvégén megy el bulizni, úgy félévente.sztem szerelmes, csak hiányzik neki a barátnőivel való bulizás.
2012. ápr. 22. 22:21
10/10 anonim válasza:
Ezesetben viszont nincs jogod kiakadni. Évente kétszer szerintem lelkiismeretfurdalás nélkül eljárhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!