Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Sírt már előttetek a barátotok?
Előttem még nem sírt pasi...vagyis a bátyám, amikor dobta a barátnője! Ő az első barátom...de tényleg valamiért jól esett látni, hogy tud sírni:)
Köszi a választ!:)
igen, előfordult egyszer
kifakadt egyszer, mert bántotta valami, félt, hogy elveszít, de megnyugtattam, megbeszéltük, és semmi baj
szerintem teljesen emberi dolog, és egy komoly, tartós párkapcsolatba teljesen belefér
az nem jó ha mindenen sír, de ha néha előfordul, az csak azt jelenti, hogy képes annyira megnyílni előtted, hogy kimutatja
Persze hogy jól esett neked :) Minden ép eszű nőnek jól esik ha a barátja kimutatja az érzéseit. :) Az hogy nem titkolta el és beszélt is róla neked, annyit jelent hogy megbízik benned. Nincs oka titkolni. :) Valahogy így indul a tökéletes párkapcsolat :) Csak így tovább :)
21F
Én fiú vagyok,és igen,sirtam már a barátnőm előtt. 1x irt egy szerelmes levelet,és előtte olvastam el,és valahogy könnybe lábadt a szemem. Egyszerüen az ilyen eseteknél,mikor ilyen nagyon jó érzés tölt el,vagy ez ilyen megmagyarázhatatlan dolog,de igen,tudok én is sirni előtte,és szerintem még fogok és, igazából nem is érdekel,hogy mennyire nem férfias.
18F
Nekem sírt előttem az exem 3x. Egyszer mikor ment haza (távkapcs, 350 km), egyszer mikor valami hülyeséget mondtam neki, egyszer meg mikor azt hitte megcsaltam.
Nekem nagyon fájt, hogy miattam sírt, biztos jó, meg aranyos, ha máson sír, de azt ne akard, hogy miattad sírjon :S Olyan bűntudatom volt utána, hogy mindent megtettem volna, hogy meg nem történtté tegyem az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!