Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Sírt már előttetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Sírt már előttetek a barátotok?

Figyelt kérdés
Az nem lényeg, miért. Csak érdekel, hogy valamikor, film végén, vagy egyébért? Velem pont valamelyik nap történt, néztük a Marley meg Én című filmet. És annak a végén meghal a kutya. Amikor meghalt láttam hogy sír. Aztán már jó 20perce vége volt a filmnek, és megint tiszta vörös volt a szeme. Kérdeztem mi a baj, de azt mondta semmi hülyeség. Aztán beszélgettünk még utána, és elmondta hogy van csomó dolog amitől fél, meg tart, vagy hasonlók.Engem nem tudom miért, de olyan jó érzés töltött el. Ha egy férfi sír, számomra azt jelenti, hogy vannak érzései, és ki is tudja mutatni. Ha lehet ilyet mondani, még egy kicsit talán jobban is beleszerettem! Előttetek sírt már a barátotok? Most valahogy, el kezdett érdekelni! :) 21/L

2012. ápr. 18. 14:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Előttem sírtak az exeim, de nagyon gyerekes dolgokon. Én nem sírok annyiszor, mint ahányszor ők sírtak, elég kiábrándító volt, férfiatlan. Egyébként ennek a filmnek a végén én nagyon sírtam :D Ilyen esetben érthető, szerintem aranyos a barátod :) 21L
2012. ápr. 18. 14:33
 2/9 A kérdező kommentje:

Előttem még nem sírt pasi...vagyis a bátyám, amikor dobta a barátnője! Ő az első barátom...de tényleg valamiért jól esett látni, hogy tud sírni:)

Köszi a választ!:)

2012. ápr. 18. 14:35
 3/9 anonim ***** válasza:

igen, előfordult egyszer

kifakadt egyszer, mert bántotta valami, félt, hogy elveszít, de megnyugtattam, megbeszéltük, és semmi baj

szerintem teljesen emberi dolog, és egy komoly, tartós párkapcsolatba teljesen belefér

az nem jó ha mindenen sír, de ha néha előfordul, az csak azt jelenti, hogy képes annyira megnyílni előtted, hogy kimutatja

2012. ápr. 18. 14:37
 4/9 anonim ***** válasza:

Persze hogy jól esett neked :) Minden ép eszű nőnek jól esik ha a barátja kimutatja az érzéseit. :) Az hogy nem titkolta el és beszélt is róla neked, annyit jelent hogy megbízik benned. Nincs oka titkolni. :) Valahogy így indul a tökéletes párkapcsolat :) Csak így tovább :)

21F

2012. ápr. 18. 14:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen, volt már ilyen és örülök, hogy nem szégyelli és kitudja mutatni az érzelmeit. Ez csak közelebb vitt hozzá.
2012. ápr. 18. 14:59
 6/9 anonim ***** válasza:

Én fiú vagyok,és igen,sirtam már a barátnőm előtt. 1x irt egy szerelmes levelet,és előtte olvastam el,és valahogy könnybe lábadt a szemem. Egyszerüen az ilyen eseteknél,mikor ilyen nagyon jó érzés tölt el,vagy ez ilyen megmagyarázhatatlan dolog,de igen,tudok én is sirni előtte,és szerintem még fogok és, igazából nem is érdekel,hogy mennyire nem férfias.

18F

2012. ápr. 18. 15:13
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem sírt előttem az exem 3x. Egyszer mikor ment haza (távkapcs, 350 km), egyszer mikor valami hülyeséget mondtam neki, egyszer meg mikor azt hitte megcsaltam.

Nekem nagyon fájt, hogy miattam sírt, biztos jó, meg aranyos, ha máson sír, de azt ne akard, hogy miattad sírjon :S Olyan bűntudatom volt utána, hogy mindent megtettem volna, hogy meg nem történtté tegyem az egészet.

2012. ápr. 18. 18:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Mindegyik exem sírt már előttem, mostani párom is. Általában akkor, ha szakításra állt a dolog.
2012. ápr. 19. 00:14
 9/9 anonim ***** válasza:
énis sirok.
2012. ápr. 20. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!