Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok hozzá, ha a barátotok, akivel már komoly a kapcsolat, szinte soha sehova nem vinne el benneteket?
Se szórakozni, se kettesben, szinte mindig itthon, vagy náluk ülünk. Egy elég nehéz időszakon megyek/mentem keresztül az elmúlt időben, és ennek ellenére, ha ő el is megy néhány ismerőssel, engem nem visz, és nem is kérdezi meg, hogy lenne-e kedvem. Többször említettem neki, hogy szükségem lenne szórakozásra, kikapcsolódásra, pontosan amiatt, hogy nehéz időszak volt az utóbbi. Nem vagyok ráakaszkodó típus, nehogy félreértsétek, de ez már rosszul esik. Más téren minden rendben van köztünk.
22L
menj el a barátnőiddel
találj ki programokat, ahova te hívod el őt
Szia!
Nalunk is ugyan ez volt a helyzet, azzal a kulonbseggel, hogy nalunk voltunk mindig. Volt olyan, hogy buli utan egybol hozzank jott..
Emlekszem, mikor o penteken bulizott, szombaton itthon punnyadtunk, vasarnap pedig el szerettem volna menni valahova. Kitalaltam, hogy legyen mozi, az ugyis jo lesz vasarnapra, olyan kis lightos program.
Reggel 9-tol delutan 3-ig konyorogtem neki, es nem vitt el..
Anyu akkor utalta meg a sracot..
Mondhatni ez is volt a fo okom a szakitasra.
2 evig voltunk egyutt, 2 hete szakitottunk, de azota ezerszer jobban erzem magam.
Szerintem mondd el neki hatarozottan, hogy mit szeretnel, lehet, hogy eszre sem veszi magat. Ha ezek utan sem tortenik valtozas, szerintem lepj le. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!