Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális hogy csak vele tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy csak vele tudok jól aludni?

Figyelt kérdés

Rosszul alszom, szinte állandóan fáradt vagyok. Mégis vannak napok, mikor boldogan kelek, vagy végig alszok egy éjszakát. Nehezen jöttem rá az összefüggésekre, de sikerült, de ez megijeszt.

Ha mellettem van, ha mellette alhatok el és kelhetek fel, akkor bármennyit aludhatok kipihent vagyok.

Ha nincs mellettem, de lefekvés előtt beszélünk és hallom a hangját akkor végig alszom az éjszakát, de felkelve már nincs ott a mosoly az arcomon.

2012. ápr. 22. 13:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Felkelve nincs ott a mosoly az arcodon,ha együtt alszotok?Vagy mi?
2012. ápr. 22. 13:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Amúgy normális szerintem:))))Én is voltam már így, hogy volt egy bizonyos ember,aki mellett nyugodtan tudtam aludni!
2012. ápr. 22. 13:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem normális. Velem is volt hogy néha el se tudtam aludni annyira hiányzott mellőlem :/ Vagy hogy felriadtam éjszaka, hozzá akartam bújni, de nem volt ott. Pedig 1-2 hetente alszunk eggyütt.
2012. ápr. 22. 15:08
 4/4 anonim ***** válasza:
3 év után 2,5 hónapja elhagyott másért. Régen mormotának becézett, akkora álomszuszék voltam, mostmeg 2,5 hónapja nem tudok aludni.
2012. ápr. 22. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!