Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a huszonéve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a huszonéves pasik nm akarnak komoly kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Az idősebbek meg már feleséget, illetve jövendőbeli gyermekeik anyját keresik egy nőben. Meg azt nézik, hogy mennyire tud főzni, háziasszonykodni.

Viszont azt vettem észre, hogy a huszonéves pasik csak szexet akarnak. Aki véletlenül azt mondja, hogy neki komoly kapcsolat kell, az valami földöntúli lény után ácsingózik, nem is tudom, legyen a nő egyszerre szépségkirálynő, szűzlány és szexistennő.

Mikor lettek ezek az igények betáplálva a pasik agyába? :(

2012. ápr. 22. 09:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

En pl 29eves pasi vagyok es nem akarnek lazabb kapcsolatot.

Sot, a hazassagban is hiszek:) idovel, persze.

Egyedul is vagyok mar kb fel eve..

2012. ápr. 22. 10:02
 12/20 anonim ***** válasza:

Igaz, én fiatal vagyok (22), de én is hiszek a házasságban, majd gyerekem is lesz. Ne általánosíts, engem érdekelnek a komoly kapcsolatok, sőt, embere válogatja, van aki ragaszkodóbb típus, mint pl én is.

Én inkább a nőktől kérdezném ezt, több olyan nőt ismerek, aki kihasználja az ilyen férfit, mert nem csak az ágyban kapja meg ami kell neki, hanem érzelmileg is stb.

Én barátnőm mellett is ki tudom élni magam, (nem csalom meg) eljárok bulizni ugyanugy, ismerkedek. Szóval ez nagy általánosítás, ami szerintem nem minden esetben igaz.

2012. ápr. 22. 10:09
 13/20 anonim ***** válasza:
52%

Nah akkor hadd világosítsalak fel: komoly kapcsolatot csak a kevésébé helyes, illetve csúnya pasik akarnak, (reménykedve abban, hogy valamelyik nőt legalább ezzel a "hűséges vagyok" dumával elkábítanak.

Az a pasi aki, aki után MINDENKINEK csorog a nyála, az nem fog megállapodni egyvalaki mellett.

különben is 20-as srácoknak elsődleges célja a farkalás, az időső hapsikon meg már látszódnak az öregedés jelei és rájüktör a kapuzárási pánik, hogy nem biztos hogy már olyan kapós lesz, mint fiatalabb korában, ezért gyorsan akar egy komoly társat maga mellé, hogy legalább legyen egy biztos pont az életében, ne csak a jobb és bal keze....

2012. ápr. 22. 10:33
 14/20 anonim ***** válasza:

na hadd világosítsalak fel kedves 10:33-as!

Ne magadból indulj ki! akár egy 24-25-26 éves pasi aki jól néz ki az is akarhat komoly kapcsolatot! nem mindenki egy se-ggfej!

2012. ápr. 22. 11:09
 15/20 Diavolino44 ***** válasza:

Amit az előttem szóló írt az teljesen igaz, azok akik tartós kapcsolatot keresnek azok ezért szeretnének mert 1 is nehezen jön össze! A nők valahogy megérzik ezt, s velük inkább nem kezdenek. S ez nem feltétlen azon múlik hogy helyes a srác vagy sem.

a szexuális szabadság az értékeket teljesen szétzilálta. S ha a "menő" srácok megkapják a szexet amikor csak akarják akkor miért ne váltogassák a partnereiket.

Szerintem, én egy helyes, sportos srác vagyok s mindenki tudja, hogy komoly kapcsolataim voltak s nem akarok egy éjszakás kalandokat. Jelenleg azért vagyok egyedül mert én így akarom. Pedig 4-5 lány közül is választhatnék. Akkor persze hogy a szépségkirálynőt-szűzlány kombót választom.

2012. ápr. 22. 11:14
 16/20 anonim ***** válasza:
Mert a pasik dugni szeretnek, nem elköteleződni! Sok meg csak azért tart fent "komoly" kapcsolatot, hogy legyen állandó luka.
2012. ápr. 22. 11:18
 17/20 anonim ***** válasza:

A 2. válaszoló vagyok, kíváncsi lennék, hogy miért pontoztak le, de nem ez a lényeg.

Arra szeretnék kitérni, hogy valaki azt írta, hogyha valaki komoly kapcsolatot akar, az lehet eltántorító. Ez mindkét nem esetében lehet.

Azzal viszont nem értek egyet, hogy írtátok, hogy aki komoly kapcsolatot szeretne, az úgy is néz ki. Ez a gondolkodás kicsit szánalmas, főleg, hogy nem is tudod, hogy hogy nézünk ki, de könnyen ítélkezel.

2012. ápr. 22. 11:21
 18/20 anonim ***** válasza:

10:33:

Rengeteg nő ismerősöm van, és annál többel kezdhetnék, ha akarnék. Nem vagyok meleg, csak jól érzem magam azzal az eggyel aki van. Kösz.

2012. ápr. 22. 12:14
 19/20 anonim ***** válasza:

Én abba a kategóriába tartozom, akiket te a "földöntúli lény után ácsingozóknak" nevezel. Azért ez erős túlzás, de az igaz, hogy válogatós vagyok, viszont akadnak lányok, akik bőven megfelelnek a feltételeknek. Márpedig, ha valaki megfelel, akkor én inkább vele vagyok hosszabb távon, mintsem hogy olyanokat k*rogassak, akik nem is jönnek be, csak azért, hogy elmondhassam a haveroknak, hű 137 lánnyal feküdtem le...

Sose értettem azokat a srácokat (akikből egyébként 2db-ot ismerek, vagyis szerintem ők nem annyira gyakori jelenségek, mint a neten állítják), akik mondják, hogy most együtt vannak egy csajjal, de nem jön be se külsőleg, se belsőleg, de lyuk-lyuk, és ha jön egy másik lehetőség rögtön lecserélik, később pedig majd azt is, és így tovább.

Én a boltban is inkább minőségi árut veszek, ha az nincs, akkor inkább semmit, minthogy sz@rért fizessek...

24F

2012. ápr. 22. 13:02
 20/20 anonim ***** válasza:

Aki háziasszonyt keres azzal szerintem eleve jobb ha szóba sem állsz,akárhány éves:D

Én meleg pasi vagyok.De ha nő lennék sem keresném olyan pasik társaságát,akiket az érdekel,hogy te hogyan vezeted a háztártást.Főzni?Szerintem elég szomorú,ha valaki azért van együtt valakivel,mert jól főz.

Ezek nem kapcsolatot akarnak,hanem egy 2.anyát:D

2013. nov. 15. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!