Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyek ez ellen? Komoly kapcsolatra vágyom, de amint meglátják hogy nagy a mellem csak mielőbb meg akarnak fektetni.

Figyelt kérdés
21vagyok.nem is jutok el odáig senkivel,hogy megismerjen,mert akin látom,hogy csak arra kellek azt hagyom a francba.
2012. ápr. 21. 16:50
1 2 3
 11/22 tetris ***** válasza:

Az az igazság, hogy egy férfiember csak akkor megy oda egy nőhöz ismerkedni, ha az megtetszik neki. Vagyis ha szexuálisan vonzónak találja a hölgyet. Nincs mit tenni, a férfiak már csak ilyenek. Ha szexis is vagy, meg még hozzá kedves, értelmes, jószívű, és kedves is, akkor te vagy a lottó ötös a pasiknak. Örülj neki, hogy válogathatsz, hogy megakad a szemük rajtad. Ne berzenkedj az ellen, hogy megnézik a melleidet. Inkább a hódolók közül próbáld meg kiszúrni azt, amelyiknek az esze a fejében van, és nem a gatyájában.

És ha mindjárt le akar fektetni valamelyik, akkor azt ott kell hagyni. Azzal kezdjél kapcsolatot, amelyik a lelkedet is látja, nem csak a melleidet. Előbb-utóbb majdcsak akad egy ilyen is!

2012. ápr. 21. 17:01
 12/22 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó.nem tudom,exeim azt mondták,bár nincs tökéletes alakom valami van bennem ami ezt váltja ki a fiúkban.
2012. ápr. 21. 17:02
 13/22 anonim ***** válasza:
nekem is hasonló a problémám, de szerintem ki lehet szűrni ezek közül, hogy ki az aki téged akar, és nem pedig a melledet. ha megvan az az összhang, akkor úgy is észre fogod venni.
2012. ápr. 21. 17:04
 14/22 anonim ***** válasza:

Először is ne ismerkedj bulikban, szórakozóhelyeken, mert ott eleve azok fognak kiszúrni, akik csak szexet szeretnének.

Aztán a jelentkezőket vesd alá egy gyors próbának: hogy te nem szeretnél hamar lefeküdni egy kapcsolatban, kell jópár hónap, de előre nem tudod megmondani mennyi. Aki itt nem bukik ki, azoknak adj egy esélyt megismerni őket.

A másik amit csinálhetsz, hogy vannak direkt olyan melltartók, amikben kisebbnek látszik a mell.

2012. ápr. 21. 17:05
 15/22 anonim ***** válasza:
nekem kis mellem van mégis mindíg mindenki csak fektetni akart.most férjnél vagyok és örülnék neki ha nagyobb mellem lenne mert sokkal nőiesebb lennék,jobban álnának rajtam a ruhák,és ráadásul a férjem is többmindent tudna vele kezdeni az ágyban mint kicsikkel!
2012. ápr. 21. 17:05
 16/22 anonim ***** válasza:
Szerintem meg kellene ismerned előbb a fiúkat, mielőtt kidobod őket. Én is udvaroltam már pár olyan csajnak, akik azért dobtak, mert azt hitték, hogy csak meg akarom őket dugni. Ha egyszer a fejükbe veszik, akkor már annyi. Nem jó 1-2 randi után egyből ítélkezni.
2012. ápr. 21. 17:11
 17/22 anonim ***** válasza:
Ismerkedj neten, eleinte ne mutass olyan képet ahol látszik a tejcsárdád.
2012. ápr. 21. 17:28
 18/22 anonim válasza:
32%

Férfi szemmel írok, szóval előre is bocsánatot kérek, hogy ha nem tetszene esetleg a válasz. Azonban ne hidd azt, hogy elfogult vagyok.

Véleményem szerint...

1. ... minden nőn/lányon van valami, ami tetszik fiúknak/férfiaknak. Szerintem ezt inkább vedd úgy, mint valami "pluszt", amivel felhívhatod magadra a figyelmet.

2. ... a lányknál a belső lelki egyensúly, "a boldog szív" hangsúlyosabb egy párkapcsolatban, ez tiszta sor. Viszont, hogy ha minden fiút elhajtasz, aki célzást tesz arra, hogy mondjuk miket művelne a melleiddel, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy csak arra kellesz neki. Léteznek olyan férfiak is (bár kevesen), akiknek nem a szex az első.

3. ... NEM FÉRFI AZ, AKIT NEM INDÍT BE EGY NAGYOBBACSKA MELL! :)

Hogy hogyan tegyél ellene?

Szerintem próbálkozz megbarátkozni a gondolattal, hogy ez nehezen fog megváltozni, mármint, ami a fiúkat illeti. Sok türelem kell hozzá. Discoban ne nagyon ismerkedj...pláne ne kihívó felsőben.

Ha nagyon zavar akkor műtéti eljárás...de ezt inkább nem is ajánlom.

Remélem tudtam segíteni!

23/F

Ui.: szingli vagyok :)

2012. ápr. 21. 19:03
 19/22 anonim ***** válasza:

Megnézhetlek képen? Magamon le tudnám tesztelni h mennyire érdekelne a személyiséged a képeid után. :)

Tényleg kíváncsi vagyok! :)

28F

2012. ápr. 21. 19:20
 20/22 anonim ***** válasza:
Ez jó vicc, hülye lenne a kérdező képet küldeni, hogy aztán arra verjétek...
2012. ápr. 21. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!