Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinaljak, mit tegyek!?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak, mit tegyek!? Merjem vagy ne?

Figyelt kérdés
Haaat en is az ugyes fejemmel egy osztalytarsnom irant taplalok erzelmeket! Nem tudom mit csinaljak eleinte csak tetszet mostmar nagyon meg is szerettem! Tobbszor is jarunk mas osztalytarsakkal ki szorakozni es nagyon jol erezzuk magunkat en nem tudom hogy o mit erez irantam de nekem ott a hezak hogy nagyon felek, mikozben be fogom vallani neki mit erzek hogy nemet mond es hat ez sztm eleg durva lenne! Amugy nem valami visszahuzodot lany nagyon nyitott rengeteget lehet vele hulyeskedni! De nem tudom mit csinaljak!? Oteletek ?
2012. ápr. 21. 12:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

hezak?

visszahúzódott lány?

seems legit.

2012. ápr. 21. 12:13
 2/4 A kérdező kommentje:
az a hezak hogy mit tegyek valjam be neki vagy ne mert felek hogy nemet mond ki mint mond ?
2012. ápr. 21. 12:22
 3/4 anonim ***** válasza:

szerintem beszélj meg vele egy találkát, hívd el fagyizni vagy sétálni egyszer ne csak tömegben dumáljatok pár szót...ha elmegy veled akkor már van esélyed..legalábbis én magamból kiindulva nem megyek el egy randira olyannal aki nem tetszik nekem vagy egyáltalán nincs esélye...ha úgy veszed észre hogy nem szeretne veled kettesben találkozni, akkor nem biztos hogy bejössz neki...ha elmegy veled akkor beszélgessetek és tereld rá a témát arra hogy tetszik neked...ha elég bátor vagy kérdezd meg hogy ő mit gondol rólad meg stb... mindenképpen személyesen dumáljátok meg, ne rohand le, légy kedves...ha nem akar tőled semmit az úgyis lejön ;)

remélem tudtam segíteni ;) Lina

2012. ápr. 21. 15:35
 4/4 A kérdező kommentje:
koszi szepen! ez hasznomra valik akinek meg van otlete nyugodtam irja le :! koszi
2012. ápr. 21. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!