Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit csináljak? Merjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Merjem újrakezdeni?

Figyelt kérdés
Együtt voltam egy lánnyal 4 hónapon keresztül, majd szakított, azzal az indokkal, hogy nem szeret. Barátok maradtunk. Néha-néha összefutottunk. Tegnap is találkoztunk, és elválásunk előtt volt egy csók, rákérdeztem, hogy mit jelentsen ez. Azt mondta, hogy szeret, és hogy hülye volt, hibát követett el, amikor szakított...Most én mit csináljak? Én még mindig szeretem, de ezek után merjem újrakezdeni? Azt mondta, szeret...
2009. ápr. 15. 21:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha azt mondta hogy szeret akkor lehet bízni abban hogy ebből még lehet újra valami.Az hogy azt mondta hogy szeret, nagy eséllyel azért mondta mert szerelemes beléd,nem pedig csak úgy szeret mint egy barátot.Én azt tanácsolom hogy beszélj vele erről hogy az alatt hogy szeret,pontosan mit is ért.Szerintem beszélj vele,még mindig jobb mintha nem lépnél semmit.Ha meg nem jönne össze a dolog,legalább elmondhatnád hogy te megpróbáltad.Próbálkozás nélkül soha nincs eredmény!
2009. ápr. 15. 21:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha még mindig szereted,próbáljátok meg újra!Lehet,hogy újra szakítani fogtok,de az is lehet,hogy hosszú ideig együtt maradtok.Ha sikerül,az nagyon jó,ha meg nem legalább megpróbáltátok.
2009. ápr. 15. 21:54
 3/3 anonim ***** válasza:
próbáld meg!mindig akkor jön rá az ember,hogy hiányzik neki valaki ha már nincs!*
2009. ápr. 16. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!