Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti összejönnétek egy hentes/mészárossal?
Figyelt kérdés
Van egy srác, tök kedves meg minden... De engem borzasztóan zavar hogy ezt a szakmát tanulja. Leöldösi az állatokat meg kibelezi őket meg mittudomén. Lehet én vagyok a paranoiás, de mi van ha egyszer engem támadna kedve felszabdalni... :S Szerintem elég ijesztő...2012. ápr. 20. 22:46
31/42 anonim válasza:
te csak szimplán h ülye vagy, ne jöjj össze vele, a hentesek jó emberek :D
32/42 anonim válasza:
De amúgy is rossz az egész gondolatmenet. Kb párhuzamot próbálsz vonni egy bizonyos típusú munka és a gyilkosságra való hajlam között.
Mintha sokkal nagyobb lenne rá az esélye, hogy a naponta vérben tocsogó pasi fog lecsapni a húsvágó bárddal, mint a teszem azt, porszívó ügynök barátod, aki hirtelen felindulásból beléd döfi a konyhakést, mert felb*szta az ágyát egy vevő.
33/42 A kérdező kommentje:
Jó meggyőztetek, hogy nincs mitől tartani :D Csak mikor békésen alszom ne hajoljon felém nyakig véres munkaruhában jóéjtpuszit adni xD
2012. ápr. 20. 23:09
34/42 anonim válasza:
Hülye vagy komolyan. Remélem nem jöttök össze, sajnálom a srácot.
35/42 A kérdező kommentje:
Köszi puszillak. Amúgy normális vagyok ám :D Mindenkinek vannak defektjei. Ilyenkor kerékcsere aztán megy tovább a szerelvény :D
2012. ápr. 20. 23:12
37/42 A kérdező kommentje:
Hát az pl azért lenne riasztó mert akármikor behívhatják, vagy kiküldhetik, nekem meg erre a stresszre nincs szükségem. Meg azt se venném jó néven ha 4-féle fegyvert tárolna otthon...Nehéz kérdés katonával még nem volt dolgom. Csak barátnőmnek, de a csávó leugrott a Margit hídról szóval nem volt hosszú életű
2012. ápr. 20. 23:24
38/42 anonim válasza:
Nekem van hentes ismerősöm, a legjámborabb ember a világon.
Viszont mészárossal soha! Vagy ezt a kettőt nem lehet elkülöníteni?
39/42 A kérdező kommentje:
Szerintem a kezdetben mindkettőt meg kell tanulni. Aztán lehet "szakosodni" valaki marad a mészárló részlegen valaki meg a feldolgozóban.
2012. ápr. 20. 23:48
40/42 anonim válasza:
örülj,hogy lesz vmi melója ha végez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!