Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti összejönnétek egy hentes/mészárossal?

Figyelt kérdés
Van egy srác, tök kedves meg minden... De engem borzasztóan zavar hogy ezt a szakmát tanulja. Leöldösi az állatokat meg kibelezi őket meg mittudomén. Lehet én vagyok a paranoiás, de mi van ha egyszer engem támadna kedve felszabdalni... :S Szerintem elég ijesztő...
2012. ápr. 20. 22:46
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:

Milyen "csak hát a mai világ..."? Érdekes gondolataid lehetnek...

Amúgy, hentes üzletbe ritkán érkeznek élő állatok. Azokat a vágóhídon levágják, és már csak a kész árút szállítják a hentesboltba. Vagy talán barátod is vágóhídon dolgozik?

2012. ápr. 20. 22:58
 22/42 anonim ***** válasza:

Mert szerinted régen nem voltak pszichopaták, akik kibelezték az embereket? Dehogynem.

Nehogy már emiatt ne jöjj össze ezzel a sráccal. Semmi köze a kettőnek egymáshoz.

2012. ápr. 20. 22:59
 23/42 anonim ***** válasza:
bocs, nem barátod, kiszemelt pasi
 24/42 A kérdező kommentje:
Amúgy furcsa ez a dolog, mert én pl vidéki vagyok és itt napi szintű a disznóvágás hasonlók. És nem is botránkozok meg rajta... De a gondolattal hogy valaki napi szinten öl és könyékig van a vérben. Ijesztő.
 25/42 anonim válasza:

Nincs semmi gond a mai világgal. (ilyen téren)

Azért az nem úgy van, mint ahogyan sokan elképzelik, hogy bemennek a vágóhídra és akkor ott aztán hűdenagy vérengzés folyik...

Lehet, hogy nem is ő az aki megöli az állatot.

Mivel ott is munkafázisokra van osztva a dolog.

Mint egy autógyár... Csak itt éppen "szétszerelnek".

26/42 A kérdező kommentje:
Hát ő öli az állatokat. Mészáros és hentes. Mindegyik felét megtanulja. És azt mondja hogy ő nem ezt akarta csinálni csak így jött össze. Hát ezt nehezen tudom elképzelni. :S
2012. ápr. 20. 23:01
 27/42 anonim válasza:

Én sem azt akartam csinálni, ami jelenleg a munkám.

De nekem is így jött össze.

Nincs ezen semmi furcsa.

2012. ápr. 20. 23:02
 28/42 anonim ***** válasza:
Jézusom, ha ennyire paranoiás vagy, akkor ne gyere össze senkivel.
2012. ápr. 20. 23:02
 29/42 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem inkább hagyd, hogy szegény srác egy normális barátnőt találjon! Merthogy te nem vagy az, ha ilyen hülyeség miatt hagysz elsétálni egy jó pasit!
2012. ápr. 20. 23:03
 30/42 A kérdező kommentje:
Lehet csak hentesfóbiám van :D
2012. ápr. 20. 23:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!