Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti összejönnétek egy hentes/mészárossal?
Hát..Mivel nagy állatbarát vagyok ez így kicsit furi lenne.Amúgy szerintem nem fog téged felszabdalni..Ezen nem kéne paráznod.Engem inkább a szakma zavar,mert pl egy vadásszal se tudnám elképzelni magam.
2012. ápr. 20. 22:52
12/42 anonim válasza:
És abba még nem gondoltál bele, hogy ő azért csinálja ezt, hogy a másik ember húst tudjon venni a boltban?
Mert ugye nem elhullott állatokat árulnak.
Márpedig annak a jószágnak valahogy oda kell kerülnie a húspultba... Na ez az ő munkája.
Egyébként nem egy ismerősöm van ugyanebben a szakmában és még egyiknek sem jutott eszébe taglóval megkergetni. :)
2012. ápr. 20. 22:53
13/42 A kérdező kommentje:
Jaj istenem a sebész is egy tök más téma ennyire nehéz? Engem konkrétan az zavar, hogy napi szinten öl. Egy idő után már hidegvérrel. És ez engem elborzaszt... :(
Szerintem túl sok horrort néztél. :D
Gondolom te is megeszed a húst, amit a hentesnél árulnak. Ezt a munkát is meg kell csinálnia valakinek és nem hiszem, hogy ezzel bármi probléma lenne.
2012. ápr. 20. 22:54
Azért mert a növény nem tud sikoltozni mikor vágják, akkor az már nem durva? Egyébként meg akkor pl szakácsoktól is félsz? fárasztó kérdés. Kihalnának az emberek ha az élelmiszeriparosok nem házasodnának.
2012. ápr. 20. 22:54
És? Az állatorvos meg napi szinten altat el állatokat. Ha az lenne a srác félnél, hogy téged is elaltatna?:D
2012. ápr. 20. 22:55
Te meg megeszed azt az állatot amit ő megölt... nem vagy kicsit álszent?
2012. ápr. 20. 22:55
18/42 A kérdező kommentje:
Úgy-amúgy nincs bajom a hentesekkel, csak a páromnak nem szeretnék valahogy. Mint ahogy vadászt se.
Persze a munkát meg kell csinálni valakinek érthető... Csak akkor is. Amúgy nem néztem sok horrort, csak hát a mai világ...
19/42 A kérdező kommentje:
Ebbe az álszent témába ne menjünk bele. Az ember is egy állat. És az állatok megeszik egymást. ez így normális. Most már a legkevésbé sem értem a hasonlataitok hogy jön ide a szakács?
Nálunk a piacon olyan nagy a hentesüzlet hogy egy műszakba vagy 6 an dolgoznak. Egy jóképű fiatal srác a főnök, és ott kisegít 3 csaj. Azok az ott dolgozók barátnői. Tehát ők is hentessel járnak...
2012. ápr. 20. 22:58
Kapcsolódó kérdések: