Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kell ennyit szenvednem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell ennyit szenvednem?

Figyelt kérdés

Hol is kezdjem, megpróbálok rövid lenni.

Volt egy barátnőm, akit szerettem, tiszteltem, de valahogy nem éreztem hogy kölcsönösen szeret. Mindig a volt barátját siratja, aki elhagyta, mindig az a nyomoronc volt a főtéma, mikor meg kitört belőlem hogy hagyja abba még elkezdett bőgni. Aztán 3 hónap után, elhagyott, megjegyezném az incidens után én akartam elhagyni, mert aznap mikor megmondtam a véleményem arról hogy folyton a barátját emlegeti, pont a szülinapja volt.. És hát aznap este nem volt éppenséggel kedves sem, leégetett jópárszor, a barátai előtt, mindenki előtt, beleöltem a csajba a sok pénzt és nem kaptam sz@rt se! Aztán szakítottunk, folyton azt emlegette nem velem van a baj, nem miattam lett így, na mondom ...akkor ki miatt?? erre ő, hogy miatta, vele van a baj. Aztán kb 2 hónap múlva egy másik csávóval jött össze. Akivel állítólag már akkor ismerkedett amikor még velem volt együtt, ha jók az értesüléseim még vetkőzött is a webcamban a csávónak, mutogatta a mellég meg mindenét...úgyhogy jól kifogtam a csajjal, meg is mondtam róla a véleményem, ha meglátom az utcán rá se nézek, hányingert kapok tőle, gusztustalanok...a második barátnőm se volt épeszű, azt nem érdekelte semmi, nem is beszélek róla, borzalmas.

Próbálok ismerkedni, de őszintén szólva le se sz@rják a pofám az emberek, pedig normális vagyok és ápolt. Esküszöm ha van olyan nő aki ismerkedne velem, örülnék neki...már komolyan kezdem unni. hogy nem sikerül semmi és hogy a nők ilyen érzéketlenek. És most kérlek titeket ne jöjjetek azzal hogy a pasik is ilyenek, tudom hogy olyanok, de ez már kabaré ami van. 20/F

2012. ápr. 20. 17:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mert hónapokig lenyelsz olyasmit, ami pár napon belül ki szokott derülni.
2012. ápr. 20. 21:53
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat, kedvesek vagytok, már aki kedves volt :) aki meg nem, azt a lánnyal tudom összehasonlítani
2012. ápr. 20. 22:42
 13/16 anonim ***** válasza:
90%

Figyelj muci, ha valakit igazán szeretsz, akkor néha félre kell tenni a saját igényeid. Nem veszekedni kell, hanem kitatani. Ha sír, mert hiányzik neki az exe, nem lecseszni kell, hanem meghallgatni, hagyni, hogy kisírja magát, megnyugodjon .. Igen, megalázónak hangzik, de ha mindenképpen azt akarod, hogy téged "válasszon", ez a helyes út.

Ne a lelkisérülteket keresd, mert akkor folyton koppanni fogsz.

2012. ápr. 21. 01:35
 14/16 A kérdező kommentje:
Hát figyelj muci, én megértő voltam, meghallgattam megvígasztaltam, de a csaj le se sz@rta hogy nekem mennyire rosszul esik a viselkedése. Ha már 200. alkalommal is az exe jön szóba, akkor egy idő után muszáj megmondanom mi a véleményem! NEhogy már az én hibám legyen ez az egész, ha neki egy másik marha kell akkor szopogassa csak nyugodtan a farkát az illetőnek, elég szánalmas. Én meg egy idióta vagyok hogy nem szakítottam vele akkor amikor a szemébe mondtam mit gondolok, mert akkor meg akartam tenni, csak megsajnáltam, mert nem akartam fájdalmat okozni a születésnapján, de azt már nem lehetett elviselni amit csinált. Olyan élvezettel emlegette a csávót mintha csak hozzá beszélne, meghallgatom oké, de már nem tudom tolerálni mindezt. Ja és amúgy ahogy leégetett mindenki előtt a viselkedésével, rendkívül kellemetlen volt, egyáltalán nem éreztem jól magam azon a születésnapi bulin, voltunk kb 6an, de az is épp elég volt, igyekszem elfelejteni az egészet.
2012. ápr. 21. 10:43
 15/16 anonim ***** válasza:

Tudtad mire vállalkozol, mikor belevágtatok, nem? Vagy kikellett volna tartani, vagy hagyni a fenébe.

Amúgy érthető, hogy nem tolerálod, kevesen lennének rá képesek, de ide is csak az első mondatom tudnám írni ..

Nem hiszem, hogy sajnálni kéne, szóval ezért ne maradj vele, úgyis a másik srácot szereti.

2012. ápr. 21. 11:51
 16/16 A kérdező kommentje:
A saját igényeimet kell előtérbe helyeznem, eddig nem azt tettem, próbáltam a kedvében járni. Amúgy sose tudja mit akar, most összejött egy köcsöggel, majd otthagyja azt is, vagy megint lekoppintják. Nem egy nagy szám a csaj, csak beképzelt és azt hiszi ő a szépségkirálynő akiért minden csávó szalad. Egyszer mondta nekem hogy ő nem tud egy fiú mellett maradni hosszú ideig, mondott mindenfélét, tényleg gusztustalan. Én ugyan nem foglalkozom vele, csak most kiadtam magamból.
2012. ápr. 21. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!