Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van, hogy nincs a miértekre válasz?
Minden szép és jó. Mégis valami hiányzik. Miért?
24éves exem azt mondta, hogy szinte tökéletes a kapcsolatunk, csak nem érez az igazinak. Nem tudja megmondani miért, szerinte erre nincs válasz, csak ezt érzi és kész.
Van ilyen? Valóban van, hogy nincs válasz? Vagy tudja, csak nem akarja elmondani?
(másfél évig voltunk együtt, szerintem másfél év alatt nem lehet biztosan eldönteni hogy ő ez az igazi vagy sem)
23L
"Van ilyen? Valóban van, hogy nincs válasz? Vagy tudja, csak nem akarja elmondani? "
Lehet, hogy tenyleg igy erez, de az is lehet, hogy nem akarja elmondani. Heppi? :)
Az elején gondolom nem ezt mondta. Ilyenkor általában az az ok, hogy más került a képbe ..
Ha tényleg tökéletes a kapcsolatotok, elmegy, kiéli magát, és mikor rájön, hogy nincs még egy ilyen, vissza fog jönni hozzád. Aztán akkor te jössz, kérdés, meg tudsz-e neki bocsátani.
"24éves exem azt mondta, hogy szinte tökéletes a kapcsolatunk, csak nem érez az igazinak."
Tipikus női szöveg. Érdekes, hogy egy férfi mondja.
"Van ilyen? Valóban van, hogy nincs válasz?"
Válasz mindig van, pl. az, hogy "csak". Én pl. nem tudom megmondani, miért nem szeretem a dinnyét. Mert csak. Egyszerűen nem ízlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!