Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő, aki senkinek sem jön be?
Figyelt kérdés
Egy barátnőmről van szó. Bárhova megyünk nekem mindig akad olyan, aki érdeklődik, neki meg senki. Pedig szerintem egyáltalán nem ronda.2012. ápr. 20. 15:45
21/33 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy azért nem jön be nektek, mert egy cseppet sem k@rvás? Az nem lehet?
2012. ápr. 20. 16:11
22/33 anonim 

válasza:

Szerintem rendes pasit keres. Ha pedig olyat, azok nem szoktak csak úgy leszólítani nőket az utcán vagy szórakozóhelyeken. AKik így élik a mindennapjaikat, azok tényleg nem őt keresik. Szinte nem is látszik ki semmije sem. (Igen, ilyen sekélyesek ezek a típusú férfiak. Dekoratívan öltözött lányokat keresnek, kevesebb ruhában.) Azok a férfiak, akik tényleg keresik az erkölcsösebb, rendesebb nőket, azok nem fogják csak úgy leszólítgatni. SZerintem máshogy kellene párt keresnie magának. Nem klubokban, kocsmákban.
23/33 anonim 

válasza:

Nem az, hogy nem qrvás, hanem hogy nem szép. Legalábbis szerintem, de azt is hiszem, hogy mindenki megtalálja azt aki szépnek látja. Én se vagyok matyóhímzés, azt' van lány aki kibírja mellettem.
24/33 anonim 

válasza:

Nem kell qrvásnak lennie. Elég, ha nőies. Benne semmi nőiesség nincs. És azon is dolgozhatna, amit a #4-ben írtam.
25/33 A kérdező kommentje:
22-nek köszönöm. Végre valaki, aki érti, hogy mit kérdezek.
Aki szerint túlsúlyos, az nagyon nagy tévedésben van. A képen ez nem látszik, de nincs rajta semmi felesleg. Úgyhogy ez nem lehet akadály.
2012. ápr. 20. 16:22
26/33 anonim 

válasza:

Nagyon régimódi a "stílusa",és csúnya vörös.
27/33 A kérdező kommentje:
Ezek szerint a természetes vörös haj nem jön be senkinek. De ha festett, az már bejön? Mert gondolom, nem azért festeti valami vörösre a haját, hogy aztán ne jöjjön be senkinek?
2012. ápr. 20. 16:25
28/33 A kérdező kommentje:
Szerintetek milyen aki nem "régimódi"? Otthon milyen legyen az ember? Ott nem fog tűsarkúban, meg miniszoknyában lenni. Vagy ezt várjátok el?
2012. ápr. 20. 16:28
29/33 A kérdező kommentje:
Na mindegy. Megpróbáltam neki segíteni, de ha nektek sem jön be, akkor úgy látszik tényleg csúnya. Majd megpróbálom felkészíteni arra, hogy egyedül fog megöregedni, mert nem kell senkinek. Azért kösz a semmit.
2012. ápr. 20. 16:30
30/33 anonim 

válasza:

Rakj fel róla egy olyan képet, amin kis smink van rajta, meg miniruha tűsarkúval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!