Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nektek mia a véleményetek a skorpió (csillagjaegyű) pasikról?
Figyelt kérdés
2009. jún. 20. 19:58
1/13 anonim válasza:
Hát....az én véleményem szerint tüzesek!!!!:D (itt értse mindenki úgy ahogy akarja:D)
2/13 anonim válasza:
Ki az úristen szervezi az életét a hülye horoszkópok köré? Hülye általánosítás az egész... Egy skorpió jegyűek ugyanolyan unalmasak, vagy éppen vagányak, mint a többi 11 másik. Ők is csak emberek.
3/13 anonim válasza:
hát.. szerintem sokkal perverzebbek és szókimondóak :D
4/13 anonim válasza:
azt h wáóóó:D tüzesek, ált. tudják mit akarnak.
5/13 A kérdező kommentje:
Hát gyerekek szerintem is van ebbe az egészbe vallami igazság.
Perverz??????,......te miről beszélsz???????
18/F, skorpió.
2009. jún. 20. 20:30
6/13 anonim válasza:
annyira nem érdekel ez a horoszkópos cucc, de van némi igazság tartalma a dolognak és mivel én is skorpió vagyok bele se merek gondolni mi lenne ha összeraknának egy skorpió pasival:D:D
7/13 A kérdező kommentje:
Próbáljuk ki.
Lehet pont ez lenne a célra vezető.
Egyébként nekedis negy az igazság érzeted, szókimondó, határozott csaj vagy aki néha agresszívabb a kelleténél?
2009. jún. 20. 20:39
8/13 anonim válasza:
öö, a határozottságot kivéve nagyjából mindegyik igaz.
9/13 anonim válasza:
Na hát azért ez nem minden tekintetben igaz. Nekem volt dolgom olyan skorpió pasival, aki nem tudta eldönteni mit akar.. de egyáltalán nem. Sztem a két véglet, vagy nagyonnagyon határozottak, vagy olyan szinten bizonytalanok, hogy az fáj:) Mellesleg, énis skorpió csaj vagyok. Mi ketten nem voltunk jó páros.. Aztán egy másik skorpióval lehet hogy bombasztikusak lennénk. Én mindenesetre a kosokkal vagyok kibékülve:P(de nagyon..)
10/13 anonim válasza:
Még régen volt egy pasi, skorpió volt. Nem vagyok híve az egy éjszakás kalandoknak, de ő rá tudott volna venni. Végül nem jött össze, de olyan szexuális kisugárzása volt h csak na! Soha nem felejtem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!