Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában egyre többet álmodom arról, hogy más pasival vagyok. Mit tegyek?
Hosszabb távú kapcsolatot csak több partner/kapcsolat után érdemes kialakítani. A több kipróbálása segít megtalálni a saját szexualitásod és a számodra megfelelő partnert.
Neked kell eldönteni mit szeretnél. Ha jön a házasság/gyerek, akkor ez tényleg csak álom marad. Szerintem
beszéld meg pároddal ezt őszintén. Lehet, hogy neki is hasonló álmai vannak, kipróbálna más csajt. Ha nem beszélitek ezeket át, később csak problémát okozhat.
Ha mindketten ki akartok mást próbálni, arra ott vannak a swinger klubok. Elbeszélgettek más párral és ha kölcsönös a szimpátia, mehet a játék...
Köszönöm válaszod!
Ő ezen biztos túl van már,neki volt jó pár kapcsolata szexuálisan is,úgyhogy már a megállapodás felé tendál. Én sem úgy terveztem hogy azzal akarok örökké maradni,aki az első lesz,de szeretem őt,tehát ezért nem szeretném otthagyni,mert 'meghülyültem'. :(
"Ő ezen biztos túl van már,neki volt jó pár kapcsolata szexuálisan is,úgyhogy már a megállapodás felé tendál."
Figyelj! Olvasd el újra amit tőled idéztem! És most figyelj úrja: Ezért választott téged!! És nem ez előzőek közül valakit! Ez a pasi nem nyeli le a békát sosem! A vágyaidon vagy úrrá leszel, mert később sem lesz belőlük kevesebb, vagy én is a szexpartikat ajánlanám! Egyébként ha a párodat megcsalod, akkor az egész jövőtök egy hazugság lesz. Én így érezném és szakítanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!