Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Magyarország a kényszerszingli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarország a kényszerszinglik hazája?

Figyelt kérdés
A fiatalok mintegy 30%-a nem talál párt magának. Szeretne, de nem talál. Ebben komoly felelőssége van a médiának, hiszen olyan, mondhatni tökéletes férfi és női ideálképet mutat be, aminek nagyon sokan képtelenek megfelelni (Kopp Mária).
2012. ápr. 19. 23:47
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

"Mindenki szép, meg modell akar lenni."

mert aki nem az, az napi 3 műszakban gürizik, és nem a jólétért, hanem hogy egyáltalán a számlák mellett még teljen kajára.

2012. ápr. 21. 01:17
 22/23 anonim ***** válasza:

"Ja, és létszíves picit változtass a stílusodon, mert egy nagyon picit bicskanyitogató, és lekezelő."

ezt nekem írtad? mert szerintem igen..és amúgy valóban az, de okkal. kicsit már lefárasztott hogy ahelyett hogy az emberek megnéznék a tudományos és logikai hátteret, csak puffognak a médiára/a k*vákra, arra aki jólétben akar élni, vagy abban akarja felnevelni a gyerekét..meg úgy nagyjából mindenre ami aki nem olyan mint ők maguk. tudom. én is. csakhogy én logikus vagyok...

ne azt nézd hogy "jujj én nem vagyok olyan szép, kissebségi komplexusom van, biztos a média" nem..

az a helyzet hogy a kutyát nem érdekli már a belső érték, mikor előszor meglátnak, mert megítélnek az első néhány percben...és ha nem vagy fullos, már nem állnak veled szóba, és nem a média, vagy mert megérdemlik. hanem mert genetika. a madarak meg a bogarak is. csak náluk nincs tv, amire rá lehetne fogni.

2012. ápr. 21. 01:22
 23/23 anonim ***** válasza:

és hogy régen akkor miért nem:

mert

a) akkor más volt a berendezkedés, az utódnemzés volt a cél, bármiáron, még ha a férj verte is a feleséget, de kellett a sok gyerek, mert vallás+ nem voltunk túlnépesedve

b) már nem csak a faludból válogathatsz,...

jó hogy beérték a csúf mariskával, ha 3 napi járóföldre ő volt az egyetlen nő...

2012. ápr. 21. 01:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!